Haberler

Başkan Vergili Fatih Mahallesi'nde

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Fatih Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, gezici başkanlık ofisi uygulamasını sürdürüyor. Uygulama kapsamında Aydınlıkevler Mahallesi'nin ardından Fatih Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Vergili, Fatih Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinde oluşturulan başkanlık makamında mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinledi. Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Yücel, mahallenin sıkıntılarını anlattı. Yücel, mahallede her kapının önüne KARGAZ kutusu konulmasını istedi. Ayrıca tren yoluna alt geçit istemesi üzerine Başkan Vergili, bu sene herkesin kapısının önüne doğalgaz kutusunu koyup asfalt atılacağını söyledi. Başkan Vergili, tren yolu alt geçit için ise 3,5 senedir izin verilmesi için gerekli yazışmaların yapıldığını ama bir cevap gelmediğini ifade etti. Mahalle sakinlerinin özel halk otobüslerin saatine ve güzergahlarına uymadığına dile getirmeleri üzerine Başkan Vergili, bu aralar bu konu ile ilgili çok şikayet aldıklarını ifade ederek, vatandaşlardan Zabıta Müdürlüğüne dilekçe yazmaları halinde gerekli işlemlerin yapılacağını söyledi.

Başkan Vergili, mahalle sakinleriyle bir süre sohbet ettikten sonra Fatih Mahallesi'nde oluşturulan gezici başkanlık ofisi makamından ayrıldı. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rafet Vergili Mehmet Yücel Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title