Haberler

Başkan Vekili Müderrsioğlu'ndan Kar Çalışmaları ile İlgili Açıklama

Başkan Cabbar’ın Develi dışındaki programlarda olmasından dolayı Develi Belediye Başkan Vekilliğini sürdüren Meclis Üyesi Kamil Müderrisoğlu, Develi Belediyesi karla mücadele ekiplerinin 3 günlük yoğun kar yağışı dolayısıyla gösterdikleri çalışmalara ilişkin beyanatta bulundu.

Başkan Cabbar'ın Develi dışındaki programlarda olmasından dolayı Develi Belediye Başkan Vekilliğini sürdüren Meclis Üyesi Kamil Müderrisoğlu, Develi Belediyesi karla mücadele ekiplerinin 3 günlük yoğun kar yağışı dolayısıyla gösterdikleri çalışmalara ilişkin beyanatta bulundu.

Müderrisoğlu yaptığı açıklamada, "Malumunuz 18 Şubat Çarşamba Günün sabahı mesai saati öncesi aniden bastıran kar yağışı oldu. Mesai ile birlikte trafik yoğunluğu artınca Cumhuriyet Meydanı ve Hadibey Caddesinde sıkıntılar yaşandı. Bizler ve trafiğe çıkan vatandaşlarımız beklenmedik şekilde karla karşılaşınca hazırlıksız yakalandık. Şunu da belirtmeliyim ki, ne şartta olursa olsun görevli olanlar görevlerinin başında hazırlıklı bulunmaları gerekip insanımıza sıkıntı yaşatmamaları gerekirdi. Belediye ekiplerimiz dört koldan greyder, kepçelerimiz ve işçilerimizle kar temizliğine başladılar. Ana yollarımız ve çarşılarımızdaki yaya yollarımız kardan temizlendi. Bilahare mahallelerimizdeki çalışmalarımız devam ettirildi. Peş peşe 3 gün gece ve gündüz karla mücadele ekiplerimiz görevlerinin başında oldular. Büyükşehir Belediyemizin ekipleri de ilçe merkezinin dışındaki mahallelerde çalışmalarını sürdürdüler. ve toplamda yapılan mesafe 3 bin km yi bulmaktadır. Ayrıca kumla karışık yapılan tuzlama çalışması da 200 ton civarındadır" dedi.

Müderrisoğlu ayrıca, "Çalışan ekiplerimize gayretlerinden, hemşerilerimize göstermiş oldukları anlayıştan dolayı teşekkürlerimiz arz ediyorum. Bu yağan karın ilçemize bereketler getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Develi Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title