Haberler

Başkan Uzunkaya, Mahalle Sakinlerinin Sorunlarını Dinlemeye Devam Ediyor

Çorum'un Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Örnekevler mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Çorum'un Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Örnekevler mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Toplantıda, göreve geldikleri günden itibaren yaptıkları çalışmalar ile yeni alınan araçlar hakkında bilgi veren Belediye Başkan Selahaddin Uzunkaya, "Göreve geldiğimiz zaman Belediyenin 260 personeli vardı. Şuanda ise sadece 78 personeli mevcut. Emekli olan personelimizin ikramiyeleri ödenemiyordu. Şuanda ise hiçbir emeklimizin alacağı kalmamıştır" dedi.

Belediye olarak hiçbir vatandaşı hiçbir şekilde mağdur etmediklerini ve etmeyeceklerini dile getiren Başkan Uzunkaya, "Temizlik İşleri Müdürlüğümüze yeni araçlar aldık. Araçlarımız eskiydi. Ayda 90 bin TL'ye bütün araçlarımızı yenilime imkanımız vardı ve bizde bu imkanı değerlendirerek belediyemize ait bütün araçları yeniledik. Her mahallemizde çöp bidonları vardı. Biz bu bidonların ne kadar sağlıklı olup olmadığını araştırdık, yaptığımız araştırmalar sonucunda bu bidonların bakteri yuvası halinde olduğunu öğrendik.Çöp bidonların yerden 10 santimetre yukarıda olması gerekiyormuş. Bunun için her mahalleye çöp konteynırları aldık. Artık her mahallemizde çöp konteynırları mevcuttur" şeklinde konuştu.

Çorum ve bölgesindeki il ve ilçeler bazında en ucuz suyu ilçe halkımıza sunduklarını kaydeden Başkan Uzunkaya, "2008 yılında 8 milyon TL, 2010 yılında 16 milyon TL ve 2011 yılında 26 milyon olan bütçemizi olumsuz anlamda hiçbir şekilde halkımıza yansıtmadık" şeklinde konuştu.

Eğitime verdikleri destekler hakkında bilgi veren Başkan Uzunkaya, okullara 200 tane bilgisayar aldıklarını, bazı okulların kapı ve pencerelerinin tamirini yaptırdıklarını belirtti. Sungurlu için çalıştıklarını dile getiren Uzunkay, ilçe halkının herşeyin en güzeli ve en kalitelisine sahip olması için çabaladıklarını sözlerine ekledi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahaddin Uzunkaya Sungurlu Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title