Haberler

Başkan Uzun Engelli Askerlerin Eline Kına Yaktı

Beylikdüzü Belediyesi, temsili vatani görevlerini yapmak üzere kışlaya gidecek olan askerler için eğlenceli bir uğurlama töreni düzenledi.

Beylikdüzü Belediyesi, temsili vatani görevlerini yapmak üzere kışlaya gidecek olan askerler için eğlenceli bir uğurlama töreni düzenledi. Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikte Belediye Başkanı Yusuf Uzun, askerlerin ellerine kına yaktı.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen asker uğurlama eğlencesi renkli görüntülere sahne oldu. Asker adaylarının evlerinden alınması ve ailelerinin de katılımıyla gerçekleştirilen konvoyla başlayan program, Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde son buldu. Beylikdüzü Belediyesi ve vatandaşlara ait araçların katıldığı konvoy, geçiş güzergahlarında halk tarafından büyük alkış aldı.

Beylikdüzü Kültür Merkezi binası önünden başlayan konvoy, ilçe genelinde gerçekleştirilen turun ardından Beylikdüzü Belediyesi önüne geldi ve burada coşku doruğa ulaştı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile başkan yardımcılarının da eşlik ettiği ve halayların çekildiği eğlencede engelli vatandaşlara asker harçlığı verildi. Daha sonra Beylikdüzü Belediyesi Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde canlı müzik eşliğinde engelli asker adaylarının ve ailelerinin eğlendiği programda ise Başkan Uzun, engelli askerlerin mutluluklarına ortak olarak kınalarını yaktı.

"GÖREVLERİNİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAĞINIZA İNANIYORUM"

Konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başarılarından bahseden Başkan Uzun, "Kalbinde millet sevgisi, ülke ve insan sevgisi olan Başbakanımız en büyük askerdir" dedi. Başkan Uzun, vatani görevini yerine getirecek olan asker adaylarına da askerlik görevini en güzel şekilde ifa edip dönmeleri temennisinde bulunarak, "Beylikdüzü nü eksiksiz şekilde temsil edeceksiniz. Biz size inanıyoruz. Şimdiden hepinize hayırlı teskereler diliyorum" dedi.

Programa ayrıca meclis üyeleri, belediyenin ilgili birim müdürleri, muhtarlar, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Engelli vatandaşlar, Hasdal Askeri Kışlası'nda gerçekleştirilecek olan törenle yemin edecekler ve bir gün temsili askerlik yapacaklar. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Yusuf Uzun Yakuplu Politika Güncel Haberler

title