Haberler

Başkan Üzülmez, Yeşilkent Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ramazan ayında vakit namazları için gittiği camilerde camii cemaatiyle sohbet ederek bulunup bölgenin öncelikli ihtiyaçlarını da tespit ediyor.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ramazan ayında vakit namazları için gittiği camilerde camii cemaatiyle sohbet ederek bulunup bölgenin öncelikli ihtiyaçlarını da tespit ediyor. Önceki gün de Yeşilkent Ulu Camii cemaati ile bir araya gelen Başkan Üzülmez, mahallede biri dizi inceleme ve temaslarda bulundu.

Öğle namazını Yeşilkent Ulu Camii cemaati ile birlikte kılan Başkan Hüseyin Üzülmez, cami çıkışında cami çevre düzenlemesi çalışmalarında gelinen noktayı da yerinde görme imkanı buldu. Yeşilkent bölgesindeki incelemelerinde Başkan Üzülmez'e Muhtarlar Masası Koordinatörü Şemistan Subaşı da eşlik etti. Başkan Üzülmez, cami bahçesinde Rahmiye Mahalle Muhtarı İrfan Erçelik, Yeşilkent Ulu Cami Dernek Başkanı Mehmet Özlemiş, dernek yöneticileri ve cemaatle bir araya geldi.

Yeşilkent sakinlerinin taleplerini de dinleyen Başkan Üzülmez, halka hizmet hakka hizmet şiarıyla çıktıkları hizmet yolunda emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti. Cami çevre düzenlemelerini kısa sürede tamamlama hedefinde olduklarını belirten Başkan Üzülmez, çalışmalardan duyulan memnuniyet karşısında ise, "Bizim en büyük moral kaynağımız sizlerin hayır duasıdır" dedi.

Yeşilkent bölgesinden Rahmiyeye geçen Başkan Üzülmez, mahallede muhtar Erçelik ile arazi çalışması da yaptı. Kendisine iletilen taleplerin karşılanması konusunda ekiplerini görevlendiren Başkan Üzülmez, "Halkımızın istek ve talepleri her zaman önceliğimizdir. Kartepelilerin beklentilerine karşılık verecek düzenlemeleri kısa sürede çözüme kavuşturmak için sokak sokak dolaşmaya devam edeceğiz. Kartepelilerin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Üzülmez Yeşilkent Subaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title