Haberler

Başkan Üzülmez Umreden Dönen Kartepelileri Evlerinde Ziyaret Etti

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu umreden dönen Kartepelileri evlerinde ziyaret etti.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu umreden dönen Kartepelileri evlerinde ziyaret etmeye devam etti. Başkan Üzülmez, kutsal topraklarda umre vazifesini yerine getirenlerle sohbet ederek yaşadıkları duyguları paylaştı.

Kutsal topraklara giderek umre ziyaretinde bulunan Kartepelileri evlerinde ziyaret eden Başkan Üzülmez'e, Belediye Meclis üyesi Hikmet Çelebi, Sefer Yıldız ile Şaban Akyıldız, Halkla İlişkiler Koordinatörü Yusuf Özdemir, AK Parti Kartepe İlçe yöneticileri, mahalle başkanları ve temsilcileri de eşlik etti.

Kutsal topraklarda umre ziyaretinde bulunan ailelere, "Allah Kabul Etsin" dileklerinde bulunan Başkan Üzülmez, ikram edilen zemzemden içip hurmadan yiyerek sohbet etti. Başkan Üzülmez ve beraberindekiler Suadiye mahallesinden kutsal topraklara giderek umre ziyaretinde bulunan Mehmet Aydın ile oğulları Aziz Aydın ve Mustafa Aydın'ın, Acısu mahallesinde Abdürrahim Gül ve Ali Sungur'u, İstasyon mahallesinde İbrahim Baki, Uzunçiftlik mahallesinde Mustafa Bilgin, Rahmiye mahallesinde İdris Sivri, Ataevler mahallesinde Kadriye Bayar ve Sami Bayar ile Pevkiye Uygun ve Nurten Uygun'un evlerine konuk oldu.

Kutsal topraklarda yaşadıkları manevi hazzı paylaşan ve hatıralarını dinlediği vatandaşların sağlıklı şekilde evlerine ve ailelerine kavuşmalarından duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Üzülmez, "Allah herkese o kutsal topraklara giderek oradaki manevi hazzı yaşamayı nasip etsin. İnşaallah Allah sizlere hacı olmayı da nasip eder" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Aydın Çelebi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title