Haberler

Başkan Üzülmez, Mezun Olduğu Okulu Ziyaret Etti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, mezun olduğu okulu ziyaret ederek öğretmenlere hediyeler verdi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, mezun olduğu okulu ziyaret ederek öğretmenlere hediyeler verdi.

Mezun olduğu okuldaki törene katılan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e okul idarecileri başkanı duygulandıran bir jest yaptı. Suadiye İlkokulu'nda kütüphane açılışında öğretmenlere taşınabilir şarj cihazı hediye eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e okul yönetimi de "Ortaokul diploması almaya hak kazananlar listesi"nin olduğu belgeyi hediye etti.

Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Genç Fikirler Platformu üyeleri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kitapsız kütüphane, kütüphanesiz okul kalmasın sloganıyla yaptığı çalışma kapsamında Suadiye İlkokulu'nda boş bir sınıfı kütüphaneye çevirdiler. Düzenledikleri yardım konserleri ile elde ettikleri gelir ve kitap bağışları ile duvar boyamasından bilgisayarına kadar tüm tefrişatı yapılan kütüphanenin açılışı da 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde gerçekleştirildi.

Suadiye İlkokulu'ndaki kütüphane açılış törenine okulun mezunlarından olan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, okul müdürü Hakan Bozan'ın onur konuğu olarak katıldı. Başkan Üzülmez, KOÜ Genç Fikirler Platformu öğrencileri, Suadiye İlkokulu idarecileri ve öğrencileri ile birlikte yeni tefriş edilen kütüphanenin açılış kurdelesini "Hayırlı olsun, teşekkür ediyorum" diyerek kesti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocaeli Üniversitesi Suadiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title