Haberler

Başkan Üzülmez, Kartepe Mevcut Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yönetimini Ağırladı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Mevcut Muhtarlar Derneği Başkanı Mete Karakuş ve yönetimini makamında ağırladı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Mevcut Muhtarlar Derneği Başkanı Mete Karakuş ve yönetimini makamında ağırladı.

Kartepe Mevcut Muhtarlar Derneği Başkanı Mete Karakuş ve yönetimi, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'i ziyaret etti. Ziyaretlerde vatandaşlara hizmet götürülmesi noktasında muhtarlara çok önemli bir iş düştüğünü belirten Başkan Üzülmez, vatandaşlara adil davranmanın önemini vurguladı.

Ziyarette konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Öncelikle yeni derneğiniz hayırlı olsun. Gönül isterdi ki; tüm muhtarlarımız bir arada olsaydı. Ancak görüş ayrılıkları, düşünce farklılıkları hayatın içinde olan canlı şeyler. Hizmette aksama olmadığı, her şey demokratik ve etik çerçevede kaldığı sürece makul ve kabul edilebilir. Netice de insan düşünen bir varlık ve herkesin her konuda aynı fikirde olması mümkün değildir. Bizler hizmette eşitlik ilkesi gereğince ve asıl olan halkımızın beklentilerinin karşılanması hedefiyle çalışmalarımızı her zamanki gibi titizlikle sürdüreceğiz. Derdimiz vatandaşa ve mahallelerimize doğru ve hızlı hizmet götürmek. Derneğinizin de aynı hedef ve ilkelere bağlı kalacağına inanıyorum. Sizlere çalışmalarınızda başarılar dilerken, aracılığınız ile de mahallelerinizdeki tüm hemşehrilerime hayırlı ve huzurlu bayramlar diliyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title