Haberler

Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez Down Sendromu Çocukları Unutmadı

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle Down Sendromlu çocuklarla bir araya geldi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle Down Sendromlu çocuklarıyla bir araya geldi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 21 Mart dünya Down Sendromu Farkındalık gününü unutturmamak için, Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde (KEREM) kalan down sendromlu çocuklarla buluştu. Ziyarete Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Belediye Meclis Üyeleri Faruk Sarman ve Selahattin Aktop katıldı. Çocuklarla sohbet edenÜzülmez, beraberinde getirdiği pastayı çocuklarla birlikte kesip onlara ikram etti. Başkan Üzülmez, gerçekleştirdikleri ziyaretle ilgili olarak, "Bu sevgi alışverişini yaparak hem onları hatırladığımızı onlarda böyle büyüklerinin var olduğunu gördüler. Ben buraya geldiğim zaman mutlu oluyor huzur buluyorum. Onların yüzünü güldürdüğümüz an kendimi çok bahtiyar hissediyorum. Kurum müdürümüz ve çalışanlarımız sayesinde gözümüz arkada kalmıyor. Bu merkezin geliştirilmesi anlamında Kocaeli Valimizle yaptığımız ziyarette de Türkiye'ye daha da örnek bir merkez yapmak için gayret sarf ediyoruz. Belediyeye ait alanı spor salonu yapmak için tahsisi edeceğiz. Valimizin emirleri ile spor salonu burada yapılacak. Buradaki çocuklar belli branşlarda madalya sahibi başarılı sporcular oldukları için onların bu özelliklerini geliştirerek artırmayı hedefliyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köseköy 21 Mart Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title