Haberler

Başkan Üzülmez'den Mahalle Turu

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez bayram sonrasında da mahallelere yaptığı ziyaretlerle halkla iç içe olmaya devam ediyor.

Bulduğu her fırsatta vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm sürecini başlatan Başkan Üzülmez, mahalle sakinleri ile temaslarına Eşme, Köseköy, Ataşehir ve Arslanbey'e yaptığı ziyaretlerle devam etti.

İlk durak olarak Eşme'ye uğrayan Başkan Üzülmez, buradaki vatandaşlarla buluşup hasbihal etti. Vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra tadilatı devam eden Eşme Eski Cami'ye uğrayan Başkan Hüseyin Üzülmez, caminin onarılan minaresini yerinde inceledi.

Vatandaş ve esnaf ziyaretlerine Köseköy ve Ataşehir'de devam edem Başkan Üzülmez, buradaki hemşerileri ile sohbet ederek sıkıntılarını dinlerken, esnafa da hayırlı işler dileğinde bulundu.

Rotasına Arslanbey Mahallesi ile devam eden Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez önce Arslanbey Mahalle muhtarı ile mahalle sakinlerinin dertlerini dinledi. Sonrada yatağa bağlı yaşamak zorunda olan Ali Acar'a hasta ziyaretinde bulundu. Ali Acar'ı evinde ziyaret eden Başkan Üzülmez, Acar ailesine geçmiş olsun ve acil şifalar diledi. Hemşerisine ziyaretiyle moral veren ve memnun eden Başkan Üzülmez bol bol hayır duası aldı.

Esnaf ve vatandaşa ziyaretlerde bulunan Başkan Üzülmez'in yoğun programı, Arslanbey'de yaptığı üst yapı incelemeleriyle devam etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Arslanbey Köseköy Eşme Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title