Haberler

Başkan Üzülmez'den Hastalara Moral Ziyareti

Güncelleme:

Maşukiye'de hasta ziyaretlerinde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, gerçekleştirdiği ziyaretlerle hemşehrilerine moral verdi.


Başkan Üzülmez, beraberinde meclis üyesi, koordinatörü ve mahalle muhtarı ile birlikte gerçekleştirdiği hasta ziyaretlerinde Kartepeli vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Göreve geldiği günden beri halkın iyi ve kötü gününde yanında olmaya çalışan ve ilçe halkının takdirini toplayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Maşukiye bölgesinde ev ziyaretleri ile hastalara moral verdi. Maşukiye'deki hasta ziyaretinde hemşehrilerinin sağlık durumu ile yakından ilgilenen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e meclis üyesi Orhan Akyüz, Muhtarlar Masası Koordinatörü Şemistan Subaşı, Maşukiye Mahalle Muhtarı Mete Karakuş da eşlik etti.

Başkan Üzülmez, belirlenen program dahilinde hasta ziyaretlerini Maşukiye'de sürdürdü. Başkan ve beraberindekiler tedavilerini evlerinde sürdüren hastalar Tacettin Akyol ve Vedat Tekin'i ziyaret ederek moral verdiler ve geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Geçirdiği prostat ameliyatı sonrası evinde nekahat dönemini geçiren eski meclis üyesi Akyol ile by pass ameliyatı sonrası evinde dinlenen Vedat Tekin, başkanın ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederken, moral veren ziyaret ve şifa dilekleri için teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Maşukiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title