Haberler

Başkan Üzülmez'den Bayraklı Asker Uğurlaması

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçeden vatan görevini yapacak gençlere “Hayırlı Teskereler” dileyerek askere uğurladı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçeden vatan görevini yapacak gençlere "Hayırlı Teskereler" dileyerek askere uğurladı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçede vatani görevini yapacak gençleri ziyaret ederek "Hayırlı Teskereler" diledi. Mahallede düzenlenen törenin ardından birliğine teslim olmak için arkadaşları ile vedalaşan Sefer Aktaş'ı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de yalnız bırakmadı. Başkan Üzülmez'in yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Kemal Bayraktar, Arslanbey Mahalle Muhtarı Sedat Topal, asker adayının arkadaşları ve akrabaları "Hayırlı Teskereler" dileyerek Sefer Aktaş'ı askere uğurladılar.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, "Erkeğin hayatındaki en önemli dönemlerinden birisi, askerlik günleridir. Askerlik peygamber ocağı, olgunluğun ve sabrın adresidir. Bu kutsal görevi, vatan toprağının emanetini üstlenerek yapacak askerlerimize hayırlısı ile teskereni alıp evinlerine birer er kişi olarak dönmelerini diliyorum. Sefer'e de hayırlı teskereler" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayraklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title