Haberler

Başkan Uysal, Zeytinköy Bölgesi'ni Ziyaret Etti

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Aşuremizi de lokmamızı da, orucumuzu da hepsini hep beraber, birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde yaşayabilmek çok değerlidir.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Aşuremizi de lokmamızı da, orucumuzu da hepsini hep beraber, birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde yaşayabilmek çok değerlidir. İşte biz Muratpaşa'da bunu başardık" diye konuştu.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muharrem orucu dolayasıyla Zeytinköy bölgesinde düzenlenen oruç açma etkinliğine katıldı. Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Sarı, Mustafa Çetin ve Cem Kotan'la birlikte Yeşildere Mahalle Muhtarı Kemal Genbeş'in eşlik ettiği Başkan Uysal, Muratpaşa'da iyi günde ve kötü günde, milli ve dini bayramlarda, matem günlerinde beraber olmayı çok önemsediklerini söyledi. Başkan Uysal, "Bütün insanların eşitliği içerisinde bütün bu özel günlerimizi yaşayabilmeyi çok önemsiyoruz. 19 Mayısımızı, 30 Ağustosumuzu da, 29 Ekimimizi de, Kurban Bayramımızı da Ramazan Bayramımızı da, Ramazan ayımızı da Muharrem ayımızı da, aşuremizi de lokmamızı da, orucumuzu da hepsini hep beraber, birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde yaşayabilmek çok değerli bir şey. Çocuklarımıza bırakabileceğimiz en değerli hazine bu kardeşliktir, bu paylaşma duygusudur. Mateminiz kabul olsun, Allah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi, dayanışmamızı hiç bozmasın. İnsanlık yolunda hizmetiniz kabul olsun." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ümit Uysal Zeytinköy Muratpaşa Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title