Haberler

Başkan Uysal Park Çalışmalarını Kontrol Etti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, Şehit Turan Bayraktar Parkında yapılan çalışmalar ile yakından ilgileniyor.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, Şehit Turan Bayraktar Parkında yapılan çalışmalar ile yakından ilgileniyor. Burhaniye'nin merkezinde bulunan ve ilçe halkının her daim bir nefes aldığı Şehit Turhan Bayraktar Parkı'nda yenileme çalışmaları devam ediyor.

Çalışmaları yakından takip eden Başkan Uysal, parkta yapılan çalışmaları inceledi. Başkan Uysal, Park ve Bahçeler Müdürü İlker Omar Dmiray'dan bilgiler aldı. Özellikle çocuk oyun alanı ile yakından ilgilenen Başkan Uysal " Çocukların geleceğimiz olduğunu ve onlara en güzel ortamları hazırlamanın görevimiz olduğunu biliyor ve ona göre çalışıyoruz. Birçok yeni park yapıyoruz. Bu arada da eskiden yapılmakla beraber fonksiyonunu yitirmiş ve kullanılamaz hale gelen parkları da günün ihtiyaçlarına göre yeniliyoruz. Görev süremiz boyunca Burhaniye'mizi daha da yeşil hale getireceğiz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necdet Uysal Burhaniye Balıkesir Yerel Haberler

title