Haberler

Başkan Uysal'ın Konuğu Küçük Ruscha Oldu

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, her Çarşamba gerçekleştirdiği randevusuz görüşme saatlerinde bu hafta 6 yaşındaki Ruscha Gyger’i ağırladı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, her Çarşamba gerçekleştirdiği randevusuz görüşme saatlerinde bu hafta 6 yaşındaki Ruscha Gyger'i ağırladı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın her Çarşamba, saat 08.30'da mesaisine başladığı Turunç Masa'da bu hafta 6 yaşındaki Ruscha Gyger ve annesi Zeliha Gyger'i konuk etti.

Çağlayan Mahallesi'nde yaşayan küçük Ruscha Gyger, alışveriş merkezine giderken hep önünden geçtiği Muratpaşa Belediyesi'nin nasıl bir yer olduğunu merak ettiğini anlattı. Birgün annesiyle belediyeye geldiğini ve Turunç Masa görevlileri tarafından karşılandığını anlatan küçük Gyger, belediyeyi ilk ziyaretinde Başkan Ümit Uysal'la görüşmek için Turunç Masa tarafından her Çarşamba düzenlenen randevusuz görüşme saatlerine davet edildiğini söyledi.

Görüşmede Ruscha, Başkan Uysal'dan çocukların güvenle bisiklete binebileceği alanlar istedi. Başkan Uysal, Ruscha'nın bu isteğinin hemen günün notları arasına alınması emri verirken belediyenin başta Teneffüs Park olmak üzere çocuklara yönelik hizmetlerini Ruscha'yla paylaştı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ümit Uysal Muratpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title