Haberler

Başkan Uysal, Dünya İkincisi Sultan'ı Tebrik Etti

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Gençler ve Çocuklar Muay Thai Dünya Şampiyonası’ndan Dünya 2’ncisi olarak dönen Sultan Ünal’ı başarısından dolayı kutladı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Gençler ve Çocuklar Muay Thai Dünya Şampiyonası'ndan Dünya 2'ncisi olarak dönen Sultan Ünal'ı başarısından dolayı kutladı.

Başkan Uysal, kendisini ziyaret eden ve 24 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında Tayland'da düzenlenen 'Gençler ve Çocuklar Muay Thai Dünya Şampiyonası'ndan "Dünya 2'ncisi" olarak dönenen Sultan Ünal'ı, elde ettiği başarı dolayısıyla kutlayarak plaket takdim etti.

Başkan Uysal, Muratpaşa'da hem sporun geniş kitlelere yayılması hem de takım ve bireysel sporların desteklenmesi için son 2 yıl içinde büyük bir atılım gerçekleştirdiklerini söyledi. Özellikle altyapı konusunda 4 spor salonu ve güreş eğitim merkezi inşaatını tamamlayıp hizmete açtıklarını belirten Başkan Uysal, "Tüm tesislerimiz Ünal ve arkadaşları gibi başarılı sporcularımıza açıktır. Hangi konuda olursa olsun bir eksiklik hissettikleri anda Muratpaşa yanlarında olacaktır" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ümit Uysal Muratpaşa Tayland Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title