Haberler

Başkan Uysal: "Bu Hizmetleri Yapan Sizsiniz"

Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal, Yenigün Kapalı Pazar yerinde düzenlenen Halk Günü’nde, Muratpaşa Gençlik Eğitim Merkezi’nin (MURGEM) YGS sınavında yüzde 98.5 başarı oranını yakaladığını söyledi.

Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal, Yenigün Kapalı Pazar yerinde düzenlenen Halk Günü'nde, Muratpaşa Gençlik Eğitim Merkezi'nin (MURGEM) YGS sınavında yüzde 98.5 başarı oranını yakaladığını söyledi.

Muratpaşa Belediyesi Başkan Ümit Uysal, 'Biz size geliyoruz' sloganıyla mahallerde düzenlendiği halk günlerinde, haftanın ilk durağı Yenigün, Etiler ve Kızıltoprak Mahalleri oldu. Üç mahalleden yüzlerce Muratpaşa sakini Başkan Uysal'la buluşmak için Yenigün Kapalı Pazar yerinde düzenlenen etkinliğe katıldı. Halk Günü'nde muhtarlar da Başkan Uysal'ın yanında yer aldı.

Hesap veriyoruz

Belediye Başkanı Uysal, "hizmetin asıl sahiplerine, Muratpaşa'mızın bütçesini oluşturan siz kıymetli vatandaşlarımıza kamu yönetiminin hesabını vermek için bir aradayız" dedi. Bunun örneğine günümüz Türkiye'sinde çok rastlanmasında Muratpaşa'da farklı bir belediyecilik anlayışının yerleştirmeye çalıştıklarını belirten Başkan Uysal, "Seçilmiş kamu görevlisi kendi cebinden hizmet etmez. Milletin parasıyla hizmet eder."

Üç yılı anlattı

Muratpaşa'da 29 Mart 2014 yerel seçimlerin üzerinden geçen 3 yılda yaşanan değişimi rakamlarla anlatan Başkan Uysal, MURGEM'in YGS sınavında yüzde 98.5 başarı oranını yakaladığını hatırlattı. Uysal, "Bir belediye kursunda kolejlerde yakalanmayacak başarıyı yakalıyoruz. Çünkü biz yaptığımız işe özeniyoruz. Geçen sene yüzde üniversite yerleştirmede yüzde 90 başarı bağladık. Bu kurslara kim gidiyor? Özel ders alamayan, orta sınıf, gariban insanlar. Yüzde 98.5 başarıyı yakalamak için hiç belediye hizmeti gibi düşünmeden sanki özel bir kolejmiş gibi ele alıp işi ehline teslim ediyoruz. Bütün bu hizmetleri yapan sizsiniz. Bizim işimiz, sizin gücünüzü iyi bir şekilde organize etmek, bir araya getirmek. İnsanımızın olduğu her yerde varız. 'Bizim görevimiz değil' demeyiz. Tüm bunları yaparken yanımızda yer aldığınız için, gönül gönle, can cana olduğumuz, Muratpaşa'yı sevgi ve saygıyla tasnif ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim."

Hayırlı olsun

Halk Günü'nde soruları da yanıtlayan Başkan Uysal, 16 Nisan'da yapılacak referanduma ilişkin bir soru üzerine, sonuç her ne olursa olsun Türkiye için 'hayırlı' olması dileğinde bulundu. Başkan Uysal, "80 milyonluk dev bir ülkeyi tek kişinin kararnamelerine, Türkiye'mizin yönetimini yönetilmesi tek kişinin dudaklarını arasındaki kararnamelerle bırakılması bana hiç mantıklı gelmiyor" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ümit Uysal Muratpaşa Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title