Haberler

Başkan Uysal, 3 Bin Vatandaş ile Orucunu Açtı

Muratpaşa Belediyesi, Konuksever Mahallesi’nde yaklaşık 3 bin vatandaşı ağırladı.

Muratpaşa Belediyesi, Konuksever Mahallesi'nde yaklaşık 3 bin vatandaşı ağırladı.

Muratpaşa Belediyesi, mahallelerde iftar sofrası kurmayı sürdürüyor. Muratpaşa Belediyesi'nin Konuksever Mahallesi'nde kurduğu iftar sofrası yaklaşık 3 bin vatandaşı buluşturdu. Konuksever Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda kurulan iftar sofrasında 3 bin vatandaş oruçlarını hep birlikte açtı. İftar programında, çocuklar için, geleneksel Ramazan eğlencelerinden meddah ve Karagöz-Hacivat'ın yanı sıra özel etkinliklerde gerçekleştirildi.

'BİZLER, SİZLER İÇİN VARIZ'

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, kardeşlik, dayanışma, barış ve hoşgörü çağrısında bulundu. Ülkemizin önemli bir süreçten geçtiğini belirten Başkan Uysal, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehit ve gazilerimizi saygı ile anıyorum. Yüreğimiz, sevgimiz, saygımız her komşumuz için aynıdır" şeklinde konuştu.

'HER KURUŞ VERGİNİZE SAHİP ÇIKIYORUZ'

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 'Sizlerle etle tırnak gibiyiz. İyi olmak kolaydır, iyi ve adaletli olmak zordur. Vergilerinizin nereye gittiğini bilmek, hakkınız. Her kuruş verginize sahip çıkıyoruz. Her kuruş vergiyi, Muratpaşa'da yaşayan tüm komşularımızın yaşamına döndürüyoruz." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ümit Uysal Muratpaşa Yerel Haberler

title