Haberler

Başkan Ürgüp, Belediye Personeliyle Yemekte Buluştu

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, belediye bünyesinde hizmet veren birim müdürleri ve personel ile öğlen yemeğinde bir araya geldi.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, belediye bünyesinde hizmet veren birim müdürleri ve personel ile öğlen yemeğinde bir araya geldi.

Kütük Evde düzenlenen yemeğe Başkan Ürgüp'ün yanı sıra belediye başkan yardımcıları, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Hal Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Plan Proje Yapı Kontrol Müdürlüğü personeli katıldı.

Yemek sonrası ilk olarak konuşan Plan Proje Yapı Kontrol Müdürü Levent Olgun; "Bu güzel gün için Sayın Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Biz bir şeyler yaparken ekip halinde oluşturuyoruz. Bütün birimlerdeki arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Hal Müdürü Ömer Öztürk ise; "Bu birlikteliği sağladığı için Doğan Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Seçimler sonrası inşallah tekrar göreve gelir, Allah Başkanımızın işini rast getirsin. Bizi her zaman bir personel olarak değil, ağabey kardeş olarak gördü, biz de onu öyle gördük. Başkanımızı tekrar görevinin başında görmek istiyoruz" diye konuştu.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise, personel ile güzel diyalog kurmaya baştan beri büyük bir özen gösterdiğini belirtti. Ürgüp;"Ben personelim ile kardeşlerimle irtibatlı bir insanım. Zaman zaman bana gelir tavsiyelerde bulunurlar, güzel dilek ve temennilerde bulunurlar, eksikliklerimizi ifade ederler. Yaptığımız güzel işler de olursa onları da söylerler. Marifet iltifata tabii, morallerimiz iyi olunca, yapılan işlerimiz fark edilince, biz de bundan haz duyuyoruz. Bu göreve 2009 yılında Nisan'ın 1'inde başladım. Teşkilatımızda memur sayısı, işçi sayısı, Özbelsan personeli sayısı şuandaki sayıdan çok daha gerideydi. Ortalama 600 civarında personelimizde artış oldu. Göreve geldiğimde Özbelsancı kardeşlerimin maaşı asgari ücretin %5 ve daha kademeli üstündeydi. Teknik adamlar, teknikerlerimiz, Özbelsan'ın kendi birim müdürleri daha az maaş alıyorlardı. Belediyemizin işçi ve memurlarında da durum aynıydı. Bir arkadaşımız bana şu meseleler güzel, bunlara daha dikkat etmek lazım, şu eksikliklerimizde tamamlanırsa iyi olur şeklinde mesaj göndermiş. Ben o arkadaşıma teşekkür ediyorum. Orada bir tespit yapmış. Diyor ki; yönetimi ve para yönetimini iyi yaptınız." ifadelerini kullandı.

Belediye bütçesini büyüttüklerini ve çok verimli yönettiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Ürgüp, "Para yönetimi ve yönetim çok önemli. Yönetmek demek herkesi kendi haline bırakıp bakmak değil. Şematik tabloda en üstte başkan, onun altında başkan yardımcıları, birim müdürleri, şefler, işçiler ve Özbelsancı personelimiz var. Bütün birimler bu yapıyla şekillenmiş durumdadır. Bunların hepsine eşit ve aynı şekilde bakmadığınız takdirde eski ve yeni personel, eski partili, yeni partili, a partili, b partili, falan mezhepten ve inanıştan diye baktığınız da bu iş düzgün yürümüyor. İlk planda başkan yardımcılarınız ve müdürlerinizle iyi bir diyalog içinde olup, onların işlerine çok fazla müdahale etmeden, onlara da temel noktaları iyi vurgulatmadan, adalet üzerine yönetim tarzını benimsemeden bu işlerin olması mümkün değil." şeklinde konuştu.

Yemeği ardından Başkan Ürgüp, belediye personeli ile tek tek tokalaştı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Nevzat Doğan Sivas Ürgüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title