Haberler

Başkan Ünver'den "Nevşehir O'nu Okuyor" Kampanyasına Destek

Nevşehir Eğitime Gönül Verenler Derneği'nin Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü işbirliği ile düzenlediği "Nevşehir O'nu Okuyor" konulu kampanyaya Nevşehir Belediyesi de destek sağlayacak.

Nevşehir Eğitime Gönül Verenler Derneği'nin Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü işbirliği ile düzenlediği "Nevşehir O'nu Okuyor" konulu kampanyaya Nevşehir Belediyesi de destek sağlayacak.

Nevşehir Eğitime Gönül Verenler Derneği Başkanı Ali Kızıltepe ile yönetim kurulu üyeleri Dursun Yılmaz ve Murat Doğan, Belediye Başkanı Hasan Ünver'i makamında ziyaret ederek, kampanyaya ilişkin bilgiler verdiler.

Kainatın Efendisi Hz. Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa'nın (S.A.V.) hayatının daha geniş kitleler tarafından okunması amacıyla düzenlenen kampanya sürecinde, en az 20 bin kişiye,Peygamberimizin hayatını anlatan ve Reşit Haylamaz'ın yazdığı "Gönül Tahtımızın Eşsiz Sultanı" ile Rahime Kaya'nın yazdığı "Efendiler Efendisi" isimli kitabı okutmayı planladıklarını belirten Kızıltepe, ortaokul, lise ve üniversite-yetişkinler olmak üzere 3 ayrı kategoride okunan kitaplarla ilgili sınav düzenleyeceklerini söyledi.

13-14 Nisan 2013 tarihindeki bu sınavların ardından dereceye giren kişilere de ödüllerin takdiminin 19 Nisan 2013 tarihinde Damat İbrahimpaşa Spor Salonunda düzenleyecekleri bir programla yapılacağını söyleyen Kızıltepe, sponsorlar yardımıyla daha fazla sayıda kişiye ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Başkan Ünver de, insanlığın efendisi yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed'i

(S.A.V.) anlatan her girişime katkı sağlamaya hazır olduklarını belirterek, dernek yöneticilerine böyle bir çalışmaya imza attıkları için teşekkür etti.

Yayıncı: Yücel Velioğlu - NEVŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Hasan Ünver Kızıltepe Nevşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title