Haberler

Ünal Aysal'dan Galatasaraylı Futbolculara Ziyaret

Güncelleme:

Ünal Aysal, Spor Toto Süper Ligde yarın oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesinde bugün Galatasaray futbol takımı ile bir araya geldi.

İstanbul-dha

galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Spor Toto Süper Lig'de yarın oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesinde bugün Florya Metin Oktay

Tesisleri'nde futbol takımı ile bir araya geldi. Antrenmanı da takip eden Başkan Ünal Aysal, futbolculara derbi maçı öncesi başarılar diledi.

Başkan Ünal Aysal, futbolculara yönelik olarak yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Bir kere daha beraberiz. İnşallah yarın akşamki maçtan sonra hep beraber kutlayacağız. Güzel bir başarı bekliyorum. Bu benim başkanınız olarak son Galatasaray - Fenerbahçe maçım. Sizden ilk defa özel bir jest bekliyorum. Bu maçı tabi ki kendiniz için kazanacaksınız. Galatasaray için kazanacaksınız. Ama biraz da benim için kazanacaksınız. Çok teşekkür ediyorum şimdiden. Hayırlı olsun. Başarılarınızın devamını bekliyorum. Her zaman yanınızdayım."

GALATASARAY DERBİ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Bu arada Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını yaptığı çalışma ile tamamladı.

Sarı kımızılar antrenmanda ısınma çalışmalarının ardından taktik bir çalışma gerçekleştirildi. Antrenmanın ardından Galatasaray Futbol Takımı kampa girdi.

Sakatlığından dolayı hafta boyuncu idmanlarda yer alamayan Burak Yılmaz takımla birlikte ısındıktan sonra sağlık heyetinin gözetiminde özel bir çalışmaya tabi tutuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Fenerbahçe Ünal Aysal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title