Haberler

Başkan Uludağ Belediye Personeli ile Tanıştı

Sarıçam Belediye Başkanlığı görevini Selefi Ahmet Zenbilci’den devralan Bilal Uludağ, belediye personeli ile tanışma toplantısı yaptı.

Sarıçam Belediye Başkanlığı görevini Selefi Ahmet Zenbilci'den devralan Bilal Uludağ, belediye personeli ile tanışma toplantısı yaptı.

Belediye ek hizmet binası olarak kullanılan şantiyede tüm personelle bir araya gelen Uludağ, kurban kesilerek karşılandı. Personele gül dağıtan Uludağ, "Önümüzdeki beş yıl için belediye başkanı olarak seçildik. Sizlerle birlikte beş yıl boyunca güzel hizmetler yapmak istiyoruz. Biz seçim kampanyası döneminde de söylediğimiz gibi siyasallaşmayan çalışanlarla beraber olmaya devam edeceğiz. Herkes rahat olsun" dedi.

Belediye Meclis üyesi Ramazan Akyürek ise bu tanışma toplantısı ile belediye çalışanlarına bakış açılarını ortaya koyduklarını belirtti. Önümüzdeki beş yıllık hizmet süresinde birlikte olacakları çalışanlarla iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Akyürek, "Ekmeğinin peşinde olan, çalışan ve üreten işçilerle bugün tanışıyoruz. Sizlere bakış açımızı ortaya koyuyoruz" şeklinde konuştu.

Personelle tanışma toplantısına yeni seçilen meclis üyeleri ile belediye başkan yardımcıları ve müdürlerde katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Akyürek Ahmet Zenbilci Sarıçam Uludağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title