Haberler

Başkan Uğur, Körfezdeki Şoför Esnafının Sorunlarını Dinledi

Güncelleme:

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, körfez bölgesindeki dolmuş şoförlerinin sorunlarını dinledi. B

Başkan Uğur, Büyükşehir Belediyesi olarak ulaşım vb. konularında alacakları kararların tüm ilçelerde geçerli olacağını hatırlatırken, şoför esnafının ilettiği sorunları ortak bir çözüm getireceklerini bu şekilde hem vatandaş memnuniyetini, hem de esnaf memnuniyetini sağlayacaklarını ifade etti.

DOLMUŞLARA VALİDATÖR ŞARTI

Edremit Şoförler Odası Başkanı Ahmet Dut ve Altınoluk, Akçay, Sarıkız, Yeşil Edremit Ulaşım Kooperatifleri Temsilcileri Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u makamında ziyaret etti. Başkan Uğur, Büyükşehir Belediyesinin ulaşım konusundaki kriterlerini anlattı. Oda başkanı ve beraberindeki dolmuş şoförlerinin sıkıntılarını ve isteklerini dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, tüm araçların yenileneceğini, engellilere uyumlu hale gelmesi gerektiğini ve validatör takılmasının şart olacağını söyledi. Ayakta yolcu taşımayla ilgili şikayetlerin artık kalkması gerektiğini belirten Başkan Uğur, Edremit – Küçükkuyu (Çanakkale) hattında toplam 55 aracın dolmuş hattı olarak çalıştığını, yaşanan sorunların Büyükşehir Belediyesi olarak getirecekleri sistem ile ortadan kalkacağını bildirdi.

ŞOFÖRLERDEN BAŞKANA TEŞEKKÜR

Edremit Şoförler Odası Başkanı Ahmet Dut ve beraberindeki aynı zamanda dolmuş hattı sahibi olan kooperatif temsilcileri Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'a, "Bizden ne isterseniz varız. Hiçbir itirazımız yok. Bu yaklaşımınız için size içtenlikle teşekkür ederiz" diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler.

Dolmuşçuların D4'lerin devir işlemleriyle ilgili sıkıntının ise araçların yenilenmesiyle çözülebileceği, Büyükşehir Belediyesi UKOME Dairesi Başkanlığı tarafından alınacak karar ile M plaka ile devam edilebileceği kaydedildi. Yeni araçların 17+4 kapasiteli olmasıyla ilgili de görüş birliği sağlandı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'deki 9 hatta Büyükşehir Belediyesine ait 23 aracın çalıştığını, bunları Belediye olarak hatan çekeceklerini tekrarladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Edip Uğur Balıkesir Ahmet Dut Edremit Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title