Haberler

Başkan Tütüncü Yaz Spor Okulları'nı Ziyaret Etti

Kepez Belediyesi’nin 7-16 yaş çocuklara yönelik olarak düzenlediği Yaz Spor Okulları'nı ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, amatör sporlara destek ve çocukların zihinsel, bedensel, sosyal ve kültürel gelişmesine katkıda bulunmak, sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla düzenlenen okulların önemini vurguladı.

Kepez Belediyesi'nin 7-16 yaş çocuklara yönelik olarak düzenlediği Yaz Spor Okulları'nı ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, amatör sporlara destek ve çocukların zihinsel, bedensel, sosyal ve kültürel gelişmesine katkıda bulunmak, sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla düzenlenen okulların önemini vurguladı.

Yaz Spor Okulları'nda futbol, basketbol, voleybol, tenis, güreş, boks, tekvando, karate ve wushu olmak üzere toplam 9 branşta ücretsiz kurs verdiklerini belirten Kepez Belediye Hakan Tütüncü, "Kepez'deki çocuklarımıza spor konusunda çok güzel imkanlar sunuyoruz. Kepez'i bir spor ilçesi haline getirmek tek hedefimizdi. Kepez'i spor ilçesi haline getirdik. Kepez'deki 2 bin 500 öğrencimiz burada spor okullarında spor eğitimi alıyorlar. Hem sokağın kötü alışkanlıklarından uzak durmuş oluyorlar hem de spor alt yapısına destek oluyorlar" dedi.

Her geçen gün nitelikli tesis sayısının arttığını belirten Başkan Tütüncü, şunları söyledi:

"Özellikle geçtiğimiz yıl açmış olduğumuz tam olimpik yüzme havuzuna çok ciddi rağbet var. İlçemize yeni imkanlar sağlayabilmenin, daha güçlü hale getirdiğimiz için mutluluk içindeyiz. Kepez bir spor ilçesi olacak demiştik. Kepez şu an Antalya'nın spor ilçesi oldu. Şimdi yeni bir hedef daha ortaya koyuyoruz. Artık Kepez'i amatör sporlar noktasında ve alt yapı noktasında Türkiye çapında bir marka yapmayı planlıyoruz. Önümüzdeki beş yılımız da bu istikamete doğru yürüyeceğiz, çalışmalarımızı da bu yönde sürdüreceğiz."

Başkan Tütüncü, Kepez Belediyesi'nin spor okullarının her yıl kendini geliştirdiğini ve yenilediğini de sözlerine ekleyerek, çocukların ve gençlerin geleceğe güçlü taşınmasının önemli olduğunu vurguladı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title