Haberler

Başkan Tütüncü, Kurban Satış Yerini İnceledi

Kepez Belediyesinin, Çamlıca Mahallesi'nde oluşturduğu kurban satış yeri hizmete girdi.

Kepez Belediyesi, Varsak Karşıyaka Mahallesi'nde konut yerleşimin ortasında kalan kurban satış yerini şehrin dışına taşıdı. Çamlıca Mahallesi Köseler Sokak'ta, çevresinde konut yerleşiminin olmadığı 45 dönümlük alanda kurban satış yeri oluşturuldu. 106 adet hayvan çadırının bulunduğu kurban satış yeri hizmete girdi. Duş, tuvalet, alışveriş, elektrik, su gibi sosyal ihtiyaçları bulunan, yolu sıcak asfaltla kaplanan tesiste, Türkiye'nin değişik illerinden gelen büyükbaş ve küçükbaş hayvan üreticileri yerlerini aldılar.

Tütüncü kurban satış yerinde

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de hayvan pazarını ziyaret ederek, Türkiye'nin birçok ilinden gelen kurban satıcıları ve kurbanlık alışverişi yapan vatandaşlarla sohbet etti ve satış yeriyle ilgili taleplerini dinledi.

Başkan Tütüncü, Çamlıca Mahallesi'nde yaptıkları satış yerinin, Kurban Bayramı öncesinde Antalyalıların kurbanlıklarını alabilecekleri güzel bir tesis olduğunu söyledi.

Kurban satış yeri şehrin dışında

Tütüncü, önceki yıllarda kurban satış yerinin mahallelilerin rahatsız olacağı kadar şehrin içerisinde kurulduğuna işaret ederek, "Şimdi hayvan satıcılarımızın rahat bir ortamda ticaretlerini, vatandaşlarımızın da kurbanlık hayvan alışverişlerini kolayca yapabilecekleri güzel bir tesis oluşturduk. Kurban satış yerinin içerisinde tuvalet ve duş imkanları başta olmak üzere pek çok sosyal imkanı hemşehrilerimize sunuyoruz. Çamlıca Mahallemizde kurduğumuz kurbanlık satış yeri, vatandaşlarımızın kurbanlık hayvan alışverişlerini sorunsuz şekilde yapabilmeleri bakımından almış olduğumuz tedbirlerinden bir tanesidir."

Antalya'nın kurbanlık ihtiyacını karşılayacak

Kurbanlık almak isteyen Antalyalıları, Çamlıca'daki satış yerine davet eden Tütüncü, "Türkiye'nin pek çok yerinden nitelikli canlı hayvan üreticileri tesiste yerlerini aldı. Burada sadece büyükbaş değil, küçükbaş hayvan ticareti yapılıyor. Zaman içerisinde kurban satış yeri daha güzel olacak. İlk olmasından kaynaklı bazı sıkıntılar olmakla birlikte zamanla kurban satış yeri Antalya'nın kurban bayramlarında, kurbanlık hayvan ihtiyacını karşılayacak güzel tesise dönüşecek." Çamlıca Kurban Satış yeri ziyaretinde Tütüncü'ye Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır, Zabıta Müdürü Ali Arslan eşlik etti.

Kurban satış yerinde tüm ihtiyaçlar karşılanıyor

62 büyükbaş, 40 küçükbaş toplamda 106 çadır alanının bulunduğu kurbanlık satış yerinde 10'u bayan, 10'u erkek 20 duş, 20'si bayan, 20'si erkek 40 tuvalet, 5'i bayan, 5'i erkek 10 engelli tuvaleti, 2 erkek mescidi, 2 bayan mescidi, zabıta karakolu binası, hırdavatçı, restoran bulunuyor.

Kurban satış yerine, Süleyman Demirel Bulvarı ve Hamza Taş Bulvarı'ndan sonra Çamlıca Mahallesi yolundan yönlendirme levhaları takip edilerek ulaşılabilir. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Tütüncü Antalya Türkiye Çamlıca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title