Haberler

Başkan Tütüncü'den Temizlik İşçilerine Zam

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, temizlik işçilerini, zamla ödüllendirdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, temizlik işçilerini, zamla ödüllendirdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi yanındaki meydanında düzenlenen araç tanıtım törenine katıldı. Başkan Tütüncü, temizlik işleri personelini, 24 saat temiz bir Kepez, hedefiyle çalışmalarından dolayı kutlayarak, bir çöp aracını da test etti.

Temizlik Müdürlüğü çalışanlarıyla gurur duyduğunu belirten Başkan Tütüncü, Kepez'in 6 yıl öncesine göre çok daha temiz bir ilçe haline geldiğine işaret ederek, "Temizlik işçilerimizin yoğun gayretleri neticesinde pırıl, pırıl bir Kepez'in meydana geldiğini görüyoruz. Her yeni günle birlikte hem araç filomuz güçleniyor hem de çalışanlarımızın sayısı artıyor. Bugün, 6 yıl önceye göre çok daha temiz bir Kepez var. Çalışanlarımızın gayretleriyle, nitelikli araç ve gereçlerle çok daha temiz bir Kepez'i birlikte inşa ediyoruz. Hedef 24 saat tertemiz Kepez. Bütün işçi kardeşlerime emekleri ve gayretleri için teşekkür ederim. Bundan sonrada aynı heyecanla Kepez'i gece, gündüz temizlemeye gayret edeceğiz" dedi.

"O ELLER BİZİM İÇİN KUTSALDIR"

Hayatta kirletenler ve temizleyenler olmak üzere iki tip insan olduğuna dikkat çeken Başkan Tütücü, "Birincisi kirletir, ikincisi temizler. Temizleyenler, kirletenlerden daha değerli olmuştur. Tüm temizlik ekibinden razıyım. Allah da sizden razı olsun. Hep birlikte daha iyi çalışacağız. Geçen bir mahalledeydim. Vatandaşlarımız, sokağı temizleyen çalışanımızla ilgili çok güzel şeyler söylediler. Mutlu oldum. Kepez'e, insanımıza hizmet etmek bizim için çok önemli. Size çok farklı bir önem veriyoruz. Bugün hepinizin elini tek tek sıktım. Çünkü sizin elleriniz Kepez'e, emeğin gösterildiği ellerdir. O eller, ekmeği tutan, o eller ekmek kazanan, o eller evine rızık götüren ellerdir. O eller bizim için kutsaldır."

ZAM MÜJDESİ

Başkan Tütüncü, tüm çalışanlara ücretlerini zamanında ödediklerini belirterek, " Hiçbir çalışanımıza ücretini gününde ödeyemezlik yapmadık. Geçmişte farklı belediyelerde sizinle aynı işi yapanlar 3 ay, 4 ay maaş alamadılar. Bizim işçimiz hiçbir zaman bayrama da hafta sonuna da, yeni aya da parasız girmedi. Yeni bir adım daha atıyoruz. Bu aydan itibaren ücretlerinize zam yapıyoruz" diye konuştu.

Temizlik İşleri Müdürlüğü, 28 adet çöp aracı, 2 adet arasöz, 4 adet süpürge aracı, 3 adet kamyon, 56 çöp aracı arkası işçisi, 93 süpürge işçisi, 54 şoför ve 35 Pazar yeri işçisinden oluşan ekibiyle 24 saat temiz bir Kepez için çalışıyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Tütüncü Erdem Bayazıt Kepez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title