Haberler

Başkan Türkyılmaz Köylü Pazarını Ziyaret Etti

Halitpaşa Mahallesi'nde Çarşamba günleri kurulan köylü pazarını ziyaret eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, vatandaşların yoğun ilgisi ve memnuniyetiyle karşılaştı.

Bulduğu her fırsatta halkın içinde olmaya özen gösteren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Halitpaşa Mahallesi'nde Çarşamba günleri kurulan köylü pazarını ziyaret etti. Pazar esnafına hayırlı işler dileyen Türkyılmaz, vatandaşlarında ilgisiyle karşılaştı. Kendisine sorulan ve Pazaryerleri hakkında merak edilenleri de cevaplayan Türkyılmaz, vatandaşların yoğun olarak kullandığı pazaryerlerinin daha nizami ve sorunsuz hizmet vermesini önemsediklerini belirtti. Pazaryerlerine izinsiz olarak başka il ve ilçelerden gelen seyyar satıcılara karşıda denetimlerin sürdüğünü anlatan Türkyılmaz, haksız kazancın önüne geçerek köylü esnafının ekonomisine destek olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

İSTANBUL'DAN ZEYTİN DALI TEŞEKKÜRÜ

Ziyaretleri sırasında alışveriş yapan vatandaşlarla ayaküstü sohbet eden başkan Türkyılmaz, İstanbul'un Üsküdar ilçesinde ikamet eden bir vatandaştan Zeytin Dalı projesi için teşekkür aldı. Anne ve babasının Mudanya'da yaşadığını Zeytin Dalı Projesi sayesinde sağlık işlerinin sorunsuz olarak sürdüğünü belirtirken, ileride kendisinin de Mudanya'ya yerleşmek isteğinde olduğunu söyledi.

BADEMLİ PAZARI NEFES ALDIRACAK

Semt pazarlarını yoğun olarak kullanan bir toplum olduğumuzu belirten başkan Türkyılmaz, "Pazar yerlerimiz oldukça kalabalık oluyor. Bu kadar talep gören pazaryerlerimizin de iyi şartlarda hizmet vermesi gerekiyor" dedi. Yakın zamanda Bademli Mahallesi'nde kendi enerjisini üreten modern pazaryeri projesinin çalışmalarına da başlayacaklarını pazar esnafı ve vatandaşlara anlatan Türkyılmaz, "Pazaryerimiz yapımı tamamlandıktan sonra hem köylü esnafımıza hem de vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldıracak. Türkyılmaz, Bademli Doğal Yaşam Pazarı'nda Mudanya ve köylerindeki çiftçi esnafının satış yapacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hayri Türkyılmaz Halitpaşa Mudanya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title