Haberler

Başkan Türkyılmaz, Çocuklar Gibi Şendi!

Güncelleme:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen uçurtma şenliğinde, minik öğrencilerle birlikte uçurtma uçurarak, adeta çocukluk günlerini yaşadı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri devam ediyor. Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Uçurtma Şenliği'nde, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, çocuklarla birlikte uçurtma uçurdu. Başkan Türkyılmaz, çocukluk günlerini hatırladığını belirterek, "Çocukluğumuzda bizler kağıttan uçurtmalar yaparak eğleniyorduk. Şimdiki çocuklarımız ise çok şanslı, her türlü imkanın en iyisini onlara sunmaya çalışıyoruz. Mudanya Belediyesi olarak, Mudanya'da yaşayan çocuklarımızın mutlu olacağı bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla gece gündüz demeden çalışıyoruz. Geleceğimizin büyükleri çocuklarımız için ne yapsak azdır. Yavrularımıza her şeyin en iyisini sunmak, onlara çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve dinlenme alanları yaratarak, mutlu olmalarını sağlamaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Hayri Türkyılmaz 23 Nisan Mudanya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title