Haberler

Başkan Türkmen'den Kayıt Yaptıran Öğrencilere Sürpriz Karşılama

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü kayıt yaptırmaya gelen öğrencileri Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen karşıladı.

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü kayıt yaptırmaya gelen öğrencileri Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen karşıladı. Karşılama karşısında şaşkınlıklarını gizlemeyen öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Türkmen, öğrencilere çeşitli ikramlarda bulundu.

Yeni eğitim öğretim dönemi için Marmara üniversitesi Göztepe Kampüsüne kayıt yaptırmaya gelen öğrencileri Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Üniversite Rektörü Prof. Dr. M. Emin Arat karşıladı. Sabahın erken saatlerinde kayıt yaptırmak için kampüse gelen aileler ve öğrenciler sürpriz karşılama karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Üsküdar Belediyesi tarafından kurulan stantta öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunan Başkan Türkmen ve Rektör Prof. Dr. M. Emin Arat, öğrencilerle kısa süreli sohbet etti. Gördükleri ilgiden memnun olan öğrenciler belgeleriyle birlikte kayıt için sıraya geçti.

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Yoğun bir çalışma temposunun ardından üniversiteyi kazanıp kayıt için Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ne kayıt için gelen öğrenciler unutulmadı. Başkan Hilmi Türkmen, kayıt heyecanı yaşayan öğrencileri yalnız bırakmadı. Kurulan stantta aileleri ve öğrencileri İstanbul'daki yaşam konusunda bilgilendiren yetkililer gün boyunca ikramlara devam edecek.

"İNSANLAR İÇİN İLKLER ÖNEMLİDİR"

İnsanlar hayatında ilklerin önemli olduğununa vurgu yapan Başkan Türkmen,"İlk kayıt günlerinde onları yalnız bırakmak istemedik. Ben de ilk kayıt günümü hiç unutamıyorum. Ev sahibi olarak rektörümüz de bizimle beraber . Gençlerimize başarılar diliyorum. Marmara Üniversitesi çok özel bir üniversite devlet üniversitesi ama özel bir üniversite. Eğitim kadrosuyla yerleşim yeriyle İstanbul'umuzun Türkiye'nin önce gelen üniversitelerinde bir tanesi Bu üniversitesi kazanmış ve tercih etmiş öğrencilerimizi kutluyorum. Bu vesileyle tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. İstanbul başlı başına bir üniversitedir. Bu güzel şehirde okumakta herkese nasip olmaz. Gençlerimiz ve ailelerini görüyorum heyecanlılar. İnşallah bu heyecanları hep devam etsin hiç bitmesin. Bizde Üsküdar Belediyesi olarak gençlerimizin yüksek tahsilleri boyunca yanlarında olalım istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"KARŞILAMA KARŞISINDA ÖZEL HİSSETTİM"

Karşılama karşısında çok özel hissettiğini ifade eden Burak Özbaşak," İşletme fakültesini kazandım. Fakültem Bahçelievler'de olduğu için babaannem de kalacağım. Özel bir karşılama oldu bizim için. Üniversite tam anlamıyla hayal ettiğim gibi oldu" dedi.

Başkanın öğrencilerini karşılamasını çok özel bir davranış olarak gördüğünü söyleyen Hakan Özbaşak,"Dekan üniversite Rektörü herkes burada. Büyük oğlumda inşaat mühendisliği okudu ama böyle özel bir karşılama olmamıştı. Mukayese etmek istemiyorum ama burada böyle karşılanmak bizi çok memnun etti" diye konuştu.

Zehra Karatay ise,"Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünü kazandım. Bahçelievler'de oturuyorum. Beş yıl buradayım artık. Karşılamadan çok memnun kaldım. Hiç böyle bir karşılama beklemiyordum. Evden gidip gelmeyi düşünüyorum" konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Marmara Üniversitesi Üsküdar Belediyesi Bahçelievler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title