Haberler

Başkan Turgut, Belediye Personeliyle Yemekte Buluştu

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri biriminde görevli personelleriyle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri biriminde görevli personelleriyle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Belediye çalışanlarının motivasyonunu artırmak, kurum içi iletişimi güçlendirmek ve Silifkelilere daha iyi hizmet verebilmek adına her fırsatta personeliyle bir araya geldiklerini söyleyen Başkan Turgut, personelinin talep ve sıkıntılarını da dinlediğini belirtti.

Başkan Turgut, Garaj Amirliği bünyesinde yapılan çalışmalar hakkında Başkan Yardımcısı Ömer Savar'dan bilgiler aldı. Turgut, daha temiz bir Silifke için hep birlikte çalışacaklarını belirterek, personele özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Mustafa Turgut, personelleriyle yaptığı sohbette, "Sizlerin başarısı belediyemizin başarısıdır. Sizlerin çalışmalarıyla belediyemiz her geçen gün daha güzel hizmetlere imza atacaktır. Yürüttüğümüz tüm çalışmaları, halkımızın istekleri doğrultusunda ve şehrimizin geleceği için yapıyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını bir an önce çözüme kavuşturmaktır. Hiçbir mahallemiz ve sokağımız hizmetten yoksun bırakılmayacak. Halkımızın yapılan hizmetlere sahip çıkması, ilçemize sosyal belediyeciliğin getirilmesi açısından sevindirici bir olay. Bir istek ve şikayetinizde başkanlık makamımın kapısı vatandaşlarımıza açık olduğu kadar her zaman da sizler için sonuna kadar açıktır. Bizler kurum olarak bir aile ve bir ekibiz. Birimizin üzüntüsü hepimizin üzüntüsü, birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğudur. Siz değerli personelimizin azimli ve gayretli çalışması sayesinde Silifke'mizi daha yaşanılası bir ilçe yapacağız" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Turgut Silifke Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title