Haberler

Başkan Türel'den Finike'ye İki Müjde

Bir dizi incelemelerde bulunmak için Finike İlçesi’ne giden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ve vatandaşlar karşıladı.

Bir dizi incelemelerde bulunmak için Finike İlçesi'ne giden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ve vatandaşlar karşıladı.

Başkan Türel'e İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Büyükşehir Belediyesi Finike Koordinatörü Necati Bahçeci eşlik etti. Başkan Menderes Türel, Finike'de esnafları gezerek, 'Hayırlı İşler' diledi. Başkan Türel'e Finike halkı yoğun ilgi gösterdi.

İHALE SÜRECİ BAŞLIYOR

Başkan Türel, daha sonra Finike Belediyesi'ni ziyaret etti. Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ile birlikte basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Başkan Türel, Finike'de bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Büyükşehir Belediyesi'nin sınırlarının 40 kilometreden 640 kilometreye yükseldiğini söyleyen Başkan Menderes Türel, "Genişleyen hizmet sınırlarında daha iyi hizmet verebilmek için yeni bir yapılanma kuruyoruz. Artık halkımıza hizmetlerimiz daha hızlı ve verimli ulaşacak. Finike'nin kronikleşen sorununu yakından biliyorum. Milletvekilliği yaptığım dönemde de ilgili girişimlerde de bulundum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'da Finike ziyaretinde Devlet Hastanesi ve Adliye binasının kazandırılması noktasında gerekli girişimleri yaptı" dedi.

İKİ TEMEL ATMA BİRDEN

Devlet Hastanesi projesinde bir revizyona gidildiğini hatırlanan Başkan Türel, "Hastane'nin bütün projeleri ile ilgili çalışmalar tamamlandı. Bu proje Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne 1Kasım 2014 tarihinde teslim edilecek. O tarihten sonra ihale çalışması başlıyor. İhale sürecinin tamamlanmasından sonra Nisan-Mayıs aylarında hastanenin temelinin atılmasını planlıyoruz. Adliye binası ile ilgili arsa problemi vekil olduğum dönemde çözümlendi. Daha sonra proje çalışması başladı. Devlet Hastanesi ile eş zamanlı bir temel atma yapılmasını öngörüyoruz. Temel atarken, projenin açılış tarihini ilan ederiz. En kısa zamanda Finike'ye bu hizmetleri kazandıracağız.Finike artık çok farklı bir çehreye kavuşacak" diye konuştu.

FİNİKE'YE HAL KAZANDIRILACAK

Finike'ye yeni bir Hal Kompleksi kazandırılması için girişimlerini olduğunu açıklayan Başkan Türel, şöyle konuştu:

"Üç ayrı halde yapılan çalışmaların tek Hal'de toplanması herkesin talebidir. 67 dönümlük bir alanda Hal yapılması için proje çalışması yapıyoruz. Esnafımızla bir araya gelerek nasıl bir Hal kazandırılması konusunda fikir alışverişinde bulunacağız. İşletme modelini belirleyerek Finike'ye yeni bir Hal kazandıracağız. Son 10 günde Finike'de 17 kilometrelik asfalt çalışması yaptık. İlçelerde Koordinatörlükleri hizmetlerin vatandaşın ayağına kadar götürülmesi için kuruyoruz. Bölgemizde daha birçok yeni proje olacaktır. Finike de Büyükşehir el ele vererek layık olduğu hizmetleri yerine getireceğiz."

ASFALT ÇALIŞMASINI İNCELEDİ

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, ise Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerin önemli olduğunu belirterek, "Finike'de altyapı çalışmalarını sürdürüyoruz. Büyükşehir ekipleri asfaltlama çalışmalarına başladı. Finike hak ettiği hizmeti alacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, Ankara'dan çözümlenecek sorunlarda bizlere gerekli destekleri veriyor" dedi.

Başkan Menderes Türel, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ile birlikte Büyükşehir ekiplerinin asfaltlama çalışması yaptığı bölgelerdeki çalışmaları yerinde inceleyerek, ekiplerden bilgi aldı. Türel, Büyükşehir Belediyesi'nin Finike Hizmet Binası'nı gezdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title