Haberler

Başkan Türel, Belediye Personeliyle Piknik Yaptı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, belediye personeli ile Topçam'da piknik yaptı.

Büyükşehir çalışanlarının yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Türel, piknik organizasyonunu geleneksel hale getireceklerini söyledi.

Personele seslenen Türel, "Antalya Büyükşehir Belediyesinde küçük görev, büyük görev yoktur. Bugün Antalya'nın her köşesinde ne hizmet yapıyorsak sizlerin eseridir, sizlerin gayretlerinizdir. Kendinizle övünebilirsiniz, gurur duyabilirsiniz. Belediyemizde küçük görev, büyük görev, alt kademe, üst kademe diye bir şey yoktur. Bizde herkes eşittir. Bizde her görev en az benimki kadar, bir belediye başkanı kadar önemlidir. Sizler görevlerinizi yapıyorken kendinizi benim yerime koyabilirsiniz." dedi.

Antalya'ya Topçam'da yeni bir kadınlar plajı kazandıracakları müjdesini de veren Türel, şunları dile getirdi:

"Antalya'mıza yeni bir kadınlar plajı daha inşallah burada kazandıracağız. Bu müjdeyi de buradan paylaşayım. Öyle bir kadınlar plajı olacak ki dünyada örnek gösterilecek. Bizi ilk kadınlar plajımızı yapıyorken eleştirdiler. 'Ayrımcılık yapıyorlar, bölecekler' diye hep bizi haksızca iftiralarla eleştiriye tuttular. Ne oldu? Şimdi kadınlar plajımızda, CHP'lisi, MHP'lisi, AK Partili kadın vatandaşlarımız, farklı mezheplere sahip tüm kadınlarımız en güzel şekilde hizmet alıyor. Yabancı uyruklu vatandaşlar oradan istifade ediyor. Alman'ı, Rus'u hepsi orada. Hani kadınlar plajı ayrıştıracaktı? Hani bu milleti bölecekti? Şimdi orada Müslüman'ı, gayrimüslimi, Alevi'si Sünni'si, AK Partilisi CHP'lisi, MHP'lisi, hepsi orada en güzel şekilde buluşuyor, bir araya geliyor."

Antalya Büyükşehir Belediyesinin Türkiye'de adından söz ettiren bir belediye olduğunun altını çizen Türel, memleketin birlik ve beraberliği için uğraştıklarını dile getirdi.

Hizmet sunarken ayrımcılık yapmadıklarını belirten Türel, şu ifadelere yer verdi:

"Bizim için herkes birdir, eşittir. Antalya'nın caddelerini, sokaklarını, bulvarlarını temizleyen temizlik işçim de belediye başkanı da daire başkanı da genel sekreteri de herkes eşittir. Eğer böyle olursa başarılı olur, hedeflerimize ulaşırız. Hepinize teşekkür ediyorum. Bugün sizlerin yaptığı hizmetlerle Antalya Büyükşehir Belediyesi Türkiye'de konuşulan bir belediye haline geldi. Türkiye'nin çok farklı ama itibarlı anket firmalarının yaptığı bütün çalışmalarda ilk 3'te yer alıyoruz. Bu sizin başarınız. Eğer siz hizmetlerinizi eksik yaparsanız bu başarılar gelmez. İnşallah hep birlikte birincilikleri kazanacağız. Çocuk ve torunlarımızın daha güzel bir ülkede yaşaması için çalışıyoruz. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet. Biz gücümüzü Allah'ın izni ile önce milletten alıyoruz ve hep birlikte bu başarılı eserlere, projelere imza atıyoruz."

Hafta sonu yaptığı ilçe ziyaretlerinde temelini attığı ve açılışlarını gerçekleştirdiği projelerin detaylarını Büyükşehir Belediyesi personeliyle paylaşan Türel, ilçelere yapılan hizmetleri de anlattı.

Gazipaşa, Alanya, Manavgat ve Serik ziyaretlerinde bulunduğunu kaydeden Türel, bu ilçelerde temel atma ve açılış törenleri yaptıklarını söyledi.

Türel, şöyle konuştu:

"2013'te Büyükşehir Yasası devreye girmeden önce, Antalya'da 5 merkez ilçenin dışındaki 539 mahalle ve köyümüzde özel idarenin toplam yatırım bütçesi 10 milyon TL idi. Kaş'tan Gazipaşa'ya kadar. Yeter mi? Tabi yetmez. Geçmişte tüm köylere yapılan 10 milyon TL tutarındaki yatırımı biz sadece Alanya'ya Ak Köprü'yü yaparak Antalya'ya kazandırdık. Gazipaşa'da Karasu İçme Suyu ve Manavgat'ta Türkbeleni projelerinin temelini attık. Büyük ölçekli bir ilçe belediyesinin yatırım bütçesi 30 milyonu geçmez. Şimdi sadece biz Türkbeleni'nde, Manavgat'ta bu bütçeyi harcıyoruz. Manavgat'ın tamamına 320 milyonluk bir yatırım yapmışız ve yapıyoruz. Bu başarının tılsımı nedir? Hep birlikte çalışmak."

Türel, "2023'te dünyanın 10. büyük devleti olma hedefimiz var. Avrupa'nın 3. büyük devleti olma hedefimiz var. Bunları milletin gücü ile başaracağız. Bu millet 15 Temmuz'da tanklara nasıl 'dur' dediyse, kurşunlara nasıl kendini siper ettiyse 16 Nisan'da da inşallah bu memleketin kalkınması için en doğru kararı verecektir. O yüzden tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet diyoruz, kararımız 'evet' diyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Manavgat Menderes Türkiye Topçam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title