Haberler

Başkan Türel Akseki'deki Yatırımları İnceledi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Akseki'de devam eden Büyükşehir yatırımlarını denetledi, vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Türel ilk olarak yapımı tamamlanan ve açılışa hazır hale gelen Akseki Şehirlerarası Otobüs Terminali inşaatını inceledi. Türel, yaklaşık 3 milyon liralık bir yatırımla hayata geçirilen projenin son durumu hakkında yetkililerden ve yüklenici firmadan bilgi aldı. Tarihi Akseki'nin daha bir otogar ile yeni tanıştığını belirten Türel, modern otobüs terminalinin ilçeye hareket kazandıracağını, ulaşımı kolaylaştıracağını söyledi.

Başkan Türel, yapımı tamamlanan ve son rötuşları yapılan İtfaiye Hizmet Birimi inşaatını denetledi. Türel, 4 araç kapasiteli kapalı ve ısıtmalı garaja sahip yeni hizmet biriminin personele rahat çalışma koşulları sağlayacağını ifade etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından Değirmenlik Mahallesi'nde inşa edilmekte olan Köy Konağı'nı da ziyaret eden Türel, değirmenlik halkına seçimlerden önce verdiği köy konağı sözünü yerine getirmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Türel, 1200 metrekarelik alan içerisinde yer alan konak içerisinde mahalle sakinlerinin kullanabileceği düğün salonu, gelin odası, misafirhane ve yemekhane bulunacağını söyledi.

Mahalleliden hizmet teşekkürü

Cevizli mahallesini de ziyaret eden Başkan Türel, mahalle sakinleri ile çay içip sohbet etti. Cevizli Mahalle Muhtarı Harun Çınar, söz verdiği üzere mahallelerinin yıllardır kangren haline gelen su sorununu çözdüğü ve yollarını asfaltladığı için Başkan Türel'e, başkan ve ailesinin resmedildiği karakalem tablo çalışması hediye etti. Milletvekilliği ve belediye başkanlığı seçimlerinden önce ve sonrasında Cevizli'ye geldiğinde verdiği sözlerin bugün tek tek yerine getirilmiş olduğunu vurgulayan Türel, "Uzun yıllardır bekleyen su sorunu, asfalt meselesi vardı. Bunlar Cevizli'nin özlediği hizmetlerdi. Bunları kazandırdık. Hatta bir bayan vardı, 'Başkanım, bize herkes su sorununu çözeceğini söylüyor, gidiyor ama bu su senelerdir gelmiyor' demişti. Haklıydı, senelerdir söylenip yerine getirilemeyen hizmetlerdi. Ne mutlu ki verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirebiliyoruz. Bunları sizlerin desteği ve dualarıyla yapıyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Menderes Türel Cevizli Antalya Akseki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title