Haberler

Başkan Türel, Akseki'de İncelemelerde Bulundu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Akseki ilçesinde incelemelerde bulundu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Akseki ilçesinde incelemelerde bulundu.

Başkan Türel, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıl temeli atılan ve yapımı tamamlanan Akseki Şehirlerarası Otobüs Terminali ve itfaiye istasyonunda incelemelerde bulundu. Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal ve Büyükşehir Belediyesi daire başkanlarının da bulunduğu incelemelerde Türel, otobüs terminalinin inşaatını yapan yüklenici firma yetkilisi Murat Karadiz'den bilgi aldı.

Büyükşehir Belediyesinin geçen yıl temeli atılan Akseki Şehirlerarası Otobüs Terminali ve itfaiye istasyonu inşaatlarının tamamlandığını belirten Türel, itfaiye istasyonunun taşınması talimatını verdi. Türel, terminalin ise 2 ay içerisinde hizmete gireceğini söyledi.

Türel, "İtfaiye istasyonu, 4 araç kapasiteli kapalı ve ısıtmalı garaj ve itfaiye personelinin rahat çalışma koşullarıyla yangın durumunda hızlı müdahale edebileceği bir tesis olarak Aksekililerin hizmetine girecek." dedi.

3 milyon liralık yatırımla tamamlanan Akseki Şehirlerarası Otobüs Terminali, ilçe ulaşımın daha sağlıklı gerçekleşmesine olanak sağlayacak. 8 bin 360 metrekare açık ve bin 200 metrekare kapalı olmak üzere toplam 9 bin 560 metrekare alana sahip terminalde aynı zamanda 22 yatak kapasiteli bir otel, 5 dükkan, 7 şehirlerarası ve ilçeler arası peron, yürüme alanları ve açık otopark alanı da bulunuyor.

Kaynak: AA / Güncel

Menderes Türel İsmet Uysal Akseki Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title