Haberler

Başkan Tuna, Mevlit Kandilini Kutladı

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 11 Aralık Pazar gününü 12 Aralık Pazartesi gününe bağlayan gece idrak edilecek Mevlit Kandili’ni kutladı.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 11 Aralık Pazar gününü 12 Aralık Pazartesi gününe bağlayan gece idrak edilecek Mevlit Kandili'ni kutladı.

Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Tuna, bu gecenin alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V.) dünyaya teşrif edişinin bin 445'inci yıl dönümü olduğunu belirtti. Tüm İslam Alemi'nin Mevlit Kandili'ni kutlayarak, tüm insanlığa ve İslam dünyasına sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini dileyen Tuna, "Mevlit Kandili, Peygamber Efendimizin bizlere sunduğu bütün değerleri ve yol gösterici öğütlerini anlama, bu anlayışla yaşama ve yenilenme zamanıdır. Bugün tüm kırgınlıklar yerini sevgi ve hoşgörüye bırakmalıdır. İnşallah bu mübarek gecenin ülke ve İslam dünyası olarak içerisinde yaşadığımız sıkıntılı günlerin sona ermesine ve zulüm gören Müslüman kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olmasını diliyor, cennet vatanımız için canlarını fedan eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor ve başta hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam Alemi'nin Mevlit Kandilini kutluyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamit Tuna Toroslar Güncel Haberler

title