Haberler

Başkan Tuna, Halkla El Ele Çalışmalarını Sürdürüyor

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Plevne Mahallesi sakinleri ile istişare toplantısı yaptı.

Sincan Kültür Evinde düzenlenen istişare toplantısında mahalle sakinlerinin istek ve görüşlerini dinleyen Başkan Tuna, Sincan için yapılan ve yapılacak projeleri de anlattı. Belediye çalışmalarından çok memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri Başkan Tuna'ya teşekkür plaketi verdi.

Sincan Belediyesi, "istişare toplantıları" geleneğini Plevne Mahallesi sakinlerini misafir ederek sürdürmeye devam ediyor. Sincan Kültür Evinde düzenlenen istişare toplantısında Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna; kısa, orta ve uzun vadeli projeleri ile ilgili bir sunumla mahalle sakinlerini bilgilendirdi. Sincan'a dair onca proje hakkında Başkan Tuna tarafından bilgilendirilen vatandaşların projeleri büyük bir beğeni ve memnuniyetle karşıladığı gözlendi. Karşılıklı fikir alış verişi şeklinde gelişerek, Sincan'ın ihtiyaçları için teklif ve önerilerin sunulduğu programda Sincan Belediye Başkanı Tuna, büyük bir dikkatle bütün önerileri değerlendirdi.

"Bu şehri birlikte yönetiyoruz" diyerek sivil yapılanmanın önemine değinen Başkan Tuna, "İstişare toplantılarımızda her zaman Sincan'ımız için en doğru adımları belirleyip, beklentiler odağında insanımız için yenilikler ortaya koymaya çaba gösteriyoruz. Bu bizim belediyecilik anlayışımızın bir yansımasıdır. Periyodik olarak tekrarladığımız benzeri programlarla yapılan ve yapılacak çalışmalarımızı anlatıp önerileri dinliyoruz. Sincan'ımız için son derece faydalı olduğuna inandığımız bilgi alışverişi nitelikli toplantılarımız farklı kurum ve kuruluşların katılımlarıyla aralıklarla devam edecektir" dedi.

"ADALET, HER İŞİN ESASIDIR"

Belediyecilik anlayışını dürüstlük, şeffaflık ve adalet ilkeleri üzerine kurduklarını ifade eden Sincan Belediye Başkanı Tuna, bu ilkeler doğrultusunda çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Başkan Tuna, "adalet her işin esasıdır. Bu düsturdan saparsanız hiçbir işte başarılı olmazsınız. Her bölgeye ve herkese eşit hizmet götürmek için gayret gösteriyoruz" dedi.

BELEDİYE TARİHİNİN EN BÜYÜK ARSA YATIRIMI

Sincan Belediyesi'nin tarihindeki en büyük arazi yatırımını gerçekleştirdiğini söyleyen Başkan Tuna, "Toplu Konut İdaresi'nden 620 bin metre karelik arazinin tapularını aldık. Bu araziler Saraycık, Peçenek ve Çiçektepe bölgesinde bulunuyor. Çiçektepe bölgesinin imarı gerçekleştirildi. İmara giren 87 bin metre karelik araziden imar parselli konut ve işyeri olarak 82 bin metre karelik imar tapularımızı da aldık. Belediyemizin hizmetlerinin daha verimli daha hızlı ve daha fazla olması içinde imkan yani para gerekiyor. Onu da bu şekilde sağlayarak vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz." dedi.

Alınan arsalarla 200 trilyonluk bir gelir beklediklerini belirten Başkan Tuna, "Vatandaşımız bizden hizmet bekliyor. Hizmet içinde gelire ihtiyacımız var. Yarın elimize 200 trilyon geçmeyecek ama arsalarımızın imar tapularını alıp imara açtığımızda ilçemiz gelişip büyüyecek. Bütün bu yatırımlar da vatandaşımıza hizmet olarak geri dönecek" dedi.

TUNA'YA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Çalışmalarından dolayı Tuna'ya teşekkür eden Plevne Mahallesi Muhtarı Talip Malkoç, "Belediye Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Plevne Mahallesi Avcı Sokak sakinlerinden Servet Akman, "Belediye Başkanımızın tüm hizmetlerinden çok memnunuz. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Sincan parklarıyla yollarıyla Konaklarıyla çok güzel bir ilçe haline geldi. Başkanımızın her zaman destekçisiyiz" dedi.

Belediye çalışmaları için teşekkür eden mahalle sakinleri Tuna'ya da teşekkür plaketi takdim etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title