Haberler

Başkan Tuna Halkla Buluşmaya Devam Ediyor

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna halkla istişarelerine devam ediyor.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna halkla istişarelerine devam ediyor. Her hafta Cuma günü gerçekleşen Halk Günleri'nde vatandaşlar, Başkan'la yüz yüze görüşme imkanı buluyor. Taleplerini doğrudan Başkan Tuna'ya ileten vatandaşların Halk Günü'ne ilgisi de bir hayli yoğun.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna Cuma günleri vatandaşla buluşmaya devam ediyor. Sincan'da gerçekleştirilen birçok projede ilçede yaşayanların fikirlerini alarak katılımcı yönetim anlayışını benimseyen Başkan Tuna, belediyenin bütün kapılarını Sincanlılara açıyor. Her hafta farklı bir hizmet binasında düzenlenen halk günleri, Sincan merkez bina ile Yenikent ve Temelli ek hizmet binalarında gerçekleştiriliyor. Başkan Tuna'yla görüşmek isteyen vatandaşlar randevusuz halk günlerine katılabiliyor.

Sincanlılarla tek tek konuşup ilgilenen Başkan Tuna, istekleri not alıp ilgili birimleri yönlendiriyor. Tuna'yı halk günlerinde sadece büyükler değil çocuklar da ziyaret ediyor. Kimi karnesini göstermek ve başarısını paylaşmak isterken kimiyse sadece başkan ile fotoğraf çektirmek istiyor. Belediye ekipleri tarafından ikramlarla karşılanan minikler, Tuna'yla konuşmak için birbirleriyle yarışıyor. Çocuklarla yakından ilgilenen Tuna isteklerini de sabırla dinliyor.

"Adalet her işin esasıdır"

Gördüğü ilgi ve alakadan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Tuna "Biz her zaman vatandaşımıza kapılarımızı sonuna kadar açıyoruz. Normal günlerde de gelen herkesle imkanlarım dahilinde zaten görüşüyorum. Fakat çeşitli nedenlerden dolayı irtibat kuramayan olur diye Cuma günleri de halk günleri düzenliyoruz. Her hafta halk günlerinde vatandaşlarımızla bir araya gelip onlarla fikir alışverişi yapıyoruz. Taleplerini imkanlarımız ölçüsünde çözmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Belediyecilik anlayışını dürüstlük, şeffaflık ve adalet ilkeleri üzerine kurduğunu ifade eden Başkan Tuna, bu ilkeler doğrultusunda çalışmalarına devam ettiklerinin altını çizdi. Tuna, "Adalet, her işin esasıdır. Bu düsturdan saparsanız hiçbir işte başarılı olmazsınız. Her bölgeye ve herkese eşit hizmet götürmek için gayret gösteriyoruz" diyerek sözlerine son verdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Tuna Yenikent Sincan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title