Haberler

Başkan Tuna Gaziler ve Şehit Aileleriyle Bir Araya Geldi

Gaziler ve şehit aileleri ile bir araya gelen Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “Rahat ve huzur içerisinde yaşamamızın teminatı şehitlerimiz ve gazilerimizin aileleri her zaman başımızın tacıdır” dedi.

Gaziler ve şehit aileleri ile bir araya gelen Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Rahat ve huzur içerisinde yaşamamızın teminatı şehitlerimiz ve gazilerimizin aileleri her zaman başımızın tacıdır" dedi.

Ankaralı gaziler ve şehit aileleri, 19 Eylül Gaziler Günü'nde Sincan Kültür Evi'nde düzenlenen programda bir araya geldi. Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Ankara Şubesi ile Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı'nın temsilcileri, üyeleri ve aileleri katıldı. Bu özel günde Sincan İlçe Jandarma Komutanı Yavuzkan Duman, Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Solmaz ve AK Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç da gazi ve şehit ailelerini yalnız bırakmadı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Başkan Tuna, masaları tek tek gezerek gaziler ve şehit aileleri ile sohbet etti. "Rahat ve huzur içerisinde yaşamamızın teminatı şehitlerimiz ve gazilerimizin aileleri her zaman başımızın tacıdır" diyen Başkan Tuna, her biri birer kahramanlık ve fedakarlık abidesi olan şehit ve gazilere vefa borcunun asla ödenemeyeceğini ifade etti. Başkan Tuna, "Şehitlerimizle ilgili söylenecek sözün en güzelini Cenab-ı Hak söylemiş, 'Onlar ölü değil, diridirler' tüm şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anarak, şefaatlerini diliyor, Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Canlarını ortaya koyan gazilerimizin de fedakarlıklarını tarif etmek mümkün değil. Tüm gazilerimizi şükranla selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Tuna, 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişimine dikkat çekerek, "Atalarımızın 'Su uyur düşman uyumaz' sözünün ne kadar doğru olduğunu son olarak 15 Temmuz gecesi gördük. Sonra anladık ki bunlar bu işin hesabını yıllarca ince ince yapmışlar. Örneğin bir 28 Şubat dönemi yaşadık. 28 Şubat döneminin de organizasyonu bu temel üst aklın bir parçası. O zaman ne yaptılar? Muhafazakar, mütedeyyin insanları baskı altına alarak bu hain terör grubuna yönlendirdiler. Bunlar da dinden, imandan bahsediyordu ya vatandaşı o tarafa yönlendirip, onların ağına düşürmeye çalıştılar. Tüm bunların hesabın bir parçası olduğunu şimdi anlayabiliyoruz. Daha sonra Gezi olayları, 17-25 Aralık ve son olarak da 15 Temmuz'daki hain darbe girişimini gerçekleştirdiler" diye konuştu.

Bu girişimlerin Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ortadan kaldırmaya yönelik yapıldığını söyleyen Başkan Tuna, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Bütün bunlar, yeryüzündeki Müslümanların hamisi konumunda olan Türkiye ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a karşı yapılan girişimlerdi. Bu şekilde Müslümanları darmadağın edeceklerinin hesabını yaptılar. Bu hain örgütü ülkemize ve dünyaya yayan organizasyonun düşüncesi neydi peki? Tıpkı Hristiyanlıkta olduğu gibi İslam'da da bir Protestanlaştırma çalışması. Bunlar ılımlı İslam'dan falan bahsettiler. İslam'ın ılımlısı ılımsızı olmaz. İslam bir tanedir. Böyle kafa karışıklığı yaparak, milletin inancını dejenere etme çabasına girdiler. Hesap buydu." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Tuna Türkiye Sincan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada?
title