Haberler

Başkan Tuna'dan Türkiye'ye Başsağlığı

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, bu sabah Hakkari’nin Çukurca İlçesi Çığlı Üs Bölgesi’nde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada 8 askerin şehit olması üzerine Türk Milleti’ne başsağlığı diledi.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, bu sabah Hakkari'nin Çukurca İlçesi Çığlı Üs Bölgesi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 8 askerin şehit olması üzerine Türk Milleti'ne başsağlığı diledi.

Başkan Tuna, Çukurca'da çatışmada şehit olan 6 asker ve bölgeye desteğe giden helikopterin düşmesi sonucu şehit olan iki pilot için başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajında saldırıyı kınayan Tuna, teröre asla boyun eğilmeyeceğini belirterek, "Bugün erken saatlerde aldığımız bu acı haber bizi derin üzüntüye boğmuştur. Ülke olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde terörün hain yüzünü bir kez daha yaşamış bulunmaktayız. Vatan sathını korumak ve asayişimizi sağlamak için mücadele eden güvenlik güçlerimizden 8'i daha şehit oldu. Ülke bütünlüğünü bozmaya yönelik yapılan bu saldırılar hiçbir zaman bizi bölmemeli, bu oyunlara gelmemeliyiz. Türk Milleti olarak birbirimize daha çok kenetlenmemiz gerekmektedir. Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk Milleti'ne başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamit Tuna Toroslar Hakkari Mersin Güncel Haberler

title