Haberler

Başkan Tuna 3. Dönemine Dualarla Başladı

Toroslar Belediye Başkanlığı'na 3. kez seçilen Hamit Tuna, dualarla görevine başladı.

30 Mart yerel seçimlerinde 56 bin 47 oy alarak 3. kez Toroslar Belediye Başkanlığı görevini seçilen Tuna, mazbatasını aldı. Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldıktan sonra MHP Toroslar ilçe binası önündeki törene katılan Tuna'yı, binlerce kişi coşkuyla karşıladı. Mersin milletvekilleri Mehmet Şandır ve Ali Öz ile Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve partililerin de katıldığı törende konuşan Hamit Tuna, artık Toroslar'da yalnız kalmadıklarını vurgulayarak, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile birlikte çok daha güzel hizmetlere imza atacaklarını söyledi.

Kendilerine ve partilerine destek veren tüm Mersinlilere teşekkür eden Tuna, "Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde yapılan devir teslim töreni ile bugün muhteşem bir gün yaşadık. Duyguların en üst noktaya çıktığı ve insanlarımızın gözlerindeki o buğulu ifadeyi gördük. Bu bir özlemin, hasretin ve hedefin zafere sonuçlanmasıydı. Bu güzel günlerde olmanın heyecanını sizlerin destekleriyle Rabbim bizlere yaşattı. Her zaman söylüyoruz, siyaset tek başına yapılmaz. Siyaset halay gibidir. Halayın başında Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, Genel Başkan yardımcılarımız, MYK üyelerimiz, milletvekillerimiz, il başkanlarımız, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, kadın kollarımızın başkanları ve teşkilatlarımız o halaya dizilir ve o güzel halayın çekilmesi insanların alkış tutması demektir. Biz de 2014'de Mersin'de özellikle ve önemle halayımızı güzel ve hep birlikte çektik. Seçim sathında herkes de bizi alkışladı" dedi.

Toroslar halkındaki kendilerine olan teveccühü her zaman gördüklerini ve bununla mutluluk duyduklarını belirten Tuna, seçim süreci boyunca heyecanlarını hiçbir zaman bitirmediklerini ve tempolarını düşürmediklerini kaydetti. Tuna, "Biz hiçbir zaman sırça köşklerden belediye başkanlığı yapmadık. Bu yanımız ve yönümüzle halkımızın her zaman desteğini gördük. Bizi sol kol ile Toroslar'da yalnız bırakmayın dedik. Tek kol ile Toroslarımıza en güzel hizmetleri sunduk ama güçlü olan sağ kolu da vermelerini istedik. Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Burhanettin Kocamaz ile bizi eşleştirmelerini istedik. Bu desteği ve gücü veren tüm halkımıza yeniden teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Her dönem Toroslar'da özellikle açık ara önde olduk. Kayayı delen suyun gücü değil, damlaların

sürekliliğidir. Sizler de bizlere sürekli destek oldunuz ve sahip çıktınız. İnşallah bizler de bunu asla unutmayacağız. Her zaman bir ve beraber olacağız. Bu güzel kenti daha yaşanılabilir bir dünya kenti yapacağız" diye konuştu.

Başkan Tuna'nın yeniden göreve başlama törenine katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da kazandıkları bu başarının mimarlarının Mersin halkı olduğunu belirterek, destek veren herkese teşekkür etti. Kocamaz, "Yaklaşık bir yıldır gösterdiğiniz mücadele azminden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Sizlerin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Ama hepimiz bir davaya inanmışız. Kendimizi Yüce Türk Milletine, Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Türk dünyasına adamışız. Sizleri ancak kazanılan bu başarılarla mutlu edebiliyoruz. Burada ortak bir başarı var ise bu başarının mimarları da sizlersiniz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından belediye binasının önünde kurban kesilerek, dualar okundu. Daha sonra Başkan Tuna, makamında tebrikleri kabul ederken, vatandaşlar da Tuna'ya hayırlı olsun dileklerinde bulundu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Kocamaz Hamit Tuna Toroslar Ali Öz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title