Haberler

    Başkan Trabzonspor İçin Garanti Verdi

    Güncelleme:

    Trabzonspor Kulübü Başkanı Hacıosmanoğlu, Teknik Direktör Halilhodzic'in istediği takviyeleri yaptıktan sonra, bu çalışma temposu ve azmiyle Trabzonspor sevdalılar.

    Bordo-mavili kulübün Avusturya kampını ziyaret eden Hacıosmanoğlu, Hall in Tirol kasabasında akşam yapılan çalışmayı izledikten sonra basın mensuplarıyla bayramlaştı.

    Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu, öncelikle bütün Müslüman aleminin bayramını tebrik ederek, dünyada zulüm altında kalan Müslümanlara cenabı-ı Allah'tan yardım diledi.

    Hacıosmanoğlu, bugün kampa geldiğini ve teknik direktör Vahid Halilhodzic ile görüştüğünü belirterek, şöyle devam etti:

    "Hocamızla zaten devamlı görüşüyoruz. Onun ihtiyaç duyduğu mevkiler var, belirlediği oyuncuları almaya çalışıyoruz. Gönül isterdi ki burada kampta olsun hepsi. Hem kulübün menfaatlerini korumaya çalışıyoruz hem de hocanın istediği üst düzeyde takıma hizmet edecek oyuncuları alalım diye uğraşıyoruz. Kamp sonuna kadar nasip olursa ihtiyaç duyulan 3 mevki var. Onunla ilgili oyuncular da bu kampa yetişmeyecek ama buradan döndükten sonra hep beraber Trabzon'da çalışacağız."

    - Belkelam, yarın kampa geliyor

    Hacıosmanoğlu, İngiltere'nin Watford Kulübü'nden anlaşmaya vardıkları Cezayir Milli Takımı oyuncusu Essaid Berkalem'ın yarın bordo-mavili takımın Avusturya kampına katılacağını açıklayarak, "Belkalem geliyor. Vize sorunu vardı. 3-4 gün öncesinden gelmesi lazımdı, ondan dolayı gelmedi" dedi.

    Sol kanatta da anlaştıkları oyuncular olduğunu söyleyen Hacıosmanoğlu, "Alacağımız yerli sol kanat oyuncuları var, kulüpleriyle ve oyuncularla anlaştık. Onların da vize sorunları var, takıma Türkiye'de katılırlar. Trabzonspor'un forvet sorunu bulunuyor. Hocamızın belirlediği 2-3 oyuncu var. Onların arasından Trabzon'da kamp başlamadan onları yetiştireceğiz. 3 gün daha buradayız, 2 hazırlık maçı oynayacağız. Trabzon'da onlar da takımla beraber çalışmaya başlar" diye konuştu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Trabzonspor Avusturya Tirol Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title