Haberler

Başkan Toyran Balkan Şampiyonu Özlem Avcı'nın Başarısını Unutmadı

Bosna Hersek’te geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan Balkan Kick Boks Şampiyonasında, 48 kilogramda birinci olan milli sporcu Özlem Avcı, Söke’ye ve ülkeye gurur yaşattı.

Bosna Hersek'te geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan Balkan Kick Boks Şampiyonasında, 48 kilogramda birinci olan milli sporcu Özlem Avcı, Söke'ye ve ülkeye gurur yaşattı.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Özlem Avcı'nın başarısını unutmadı. Mayıs ayı sonunda İzmir'de yapılan Türkiye Şampiyonası ve milli takım seçme müsabakalarında full-contack branşında sergilediği performans ile milli takım kadrosuna seçilme başarısı gösteren Söke Ece Spor Kulübü Sporcu Özlem Avcı, Bosna'da yapılan Balkan Şampiyonası'ndan birincilik ile döndü.

İlk kez milli olduğu Balkan Şampiyonası'nda birinci olarak Söke'nin gururu olan Özlem Avcı'ya tebrik yağmuru yağarken bir kutlamada Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran'dan geldi. Beraberinde Kulüp Başkanı ve antrenörü Recep Ece ile birlikte Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran'ı ziyaret eden milli kick boksçu Özlem Avcı'yı kutlayan başkan Toyran, başarılı sporcuya ödül verdi.

Söke'yi ve Milli formayla ülkeyi uluslararası bir şampiyonda en iyi şekilde temsil etmesinden duyduğu memnuniyetini dile getiren başkan Süleyman Toyran, gelecek vaat eden Özlem Avcı'dan başarılarının devamını istedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Toyran Özlem Avcı Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title