Haberler

Başkan Tosun'a doğum günü sürprizi

Güncelleme:

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'a, günün en güzel sürprizi çalışma arkadaşlarından geldi.

47. yaşına giren Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'a, belediye personeli tarafından iki ayrı doğum günü sürprizi yapıldı.

İki Ayrı Sürpriz Kutlama

Özel Kalem Birimi ile İşletme İştirakler Müdürlüğü çalışanlarının hazırladığı sürpriz doğum günü etkinliklerinde Başkan Tosun, ilk olarak halkına ve ilçesine hizmet üretmek için belediye hizmet binası makam odasına girişinde belediye personeli tarafından alkışlarla karşılanarak sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Başkan Tosun'a ikinci sürpriz ise ailesi birlikte öğlen yemeği yemeye gittiği Belediye Sosyal Tesisleri'nde yapıldı. Çalışma arkadaşları tarafından gerçekleştirilen her iki doğum günü sürprizinde de oldukça duygu anlar yaşadı. Mutluluk rüzgârlarının estiği kutlamaya katılan birim müdürleri ile belediye çalışanları Başkan Tosun'un yeni yaşını kutladı.

Dikili Sevdası İle Yeni Yaşa Merhaba

Başkan Tosun, 47 yaşının doğum gününü yapılan sürprizin ışığında sevgi ve dayanışma ile kutlamanın onurunu yaşadığını belirtti. Başkan Tosun"Büyük bir özveriyle Dikili halkına ve Dikili ilçesine hizmet üretme sevdasında olan çalışma arkadaşlarıma gerçekleştirdikleri doğum günü sürprizinden dolayı teşekkür ediyorum. Onlarla ne kadar gurur duysam azdır. Bu kadar yoğun çalışma programlarında bile sevgiyi öne çıkarıp gösterdikleri bu yaklaşımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Yeni yaşıma yeni bir Dikili sevdası ile girmek gerçekten çok güzel' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dikili Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title