Haberler

Başkan Toru'ya MHP İlçe Başkanından Ziyaret

Başkan Toru'ya MHP ilçe başkanından ziyaretKONYA - Milliyetçi Hareket Partisi Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay ve yönetim kurulu üyeleri, Konya'nın merkez Meram ilçesinin AK Partili belediye başkanı Fatma Toru'yu makamında ziyaret etti.

Başkan Toru'ya MHP ilçe başkanından ziyaret

KONYA - Milliyetçi Hareket Partisi Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay ve yönetim kurulu üyeleri, Konya'nın merkez Meram ilçesinin AK Partili belediye başkanı Fatma Toru'yu makamında ziyaret etti.

Ziyarette referandum süreciyle ilgili konuşan MHP Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay, "15 Temmuz darbe sürecinden sonra Türk milletinde oluşan hassasiyet ve arkasından Sayın Cumhurbaşkanımız ile MHP Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanlığı Sistemi Anayasa Değişikliği teklifiyle başlayan süreçte 16 Nisan Referandumu ortaya çıkmıştır. Bu referandumda Türk milletinin geleceği için mücadele edeceğiz. 16 Nisan, Türk milleti açısından bir dönüm noktası olacak" dedi.

"Söz sırası millette"

Türkiye'nin yeniden doğuşuna hep birlikte şahitlik ettiğimize dikkat çeken Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ise, "Yeni, büyük ve güçlü bir Türkiye için, lider bir Türkiye için 16 Nisan'daki referandumda AK Parti ve MHP el ele verip anayasa değişiklik teklifini hazırlamıştır. Bu sürece destek veren genel başkanlarımıza ve vekillerimize öncelikle teşekkür ediyorum. Şimdi söz sırası millette. Biz önce Allah'a, sonra da milletimize güveniyoruz. Türkiye 100 yılda devletin bekası için çok büyük mücadele verdi ve en büyük mücadeleyi de 15 Temmuz'da hep birlikte verdik. İnşallah 16 Nisan'da 15 Temmuz'da verdiğimiz mücadelenin, milli iradenin devlet iradesine hakim olmasıyla taçlandırılmış olacak. Bu noktada sürece sahip çıkan tüm mevkidaşlarımıza, siyasetçilerimize ve halkımıza gönülden teşekkür ediyoruz. Rabbim ülkemiz için, devletimiz için en hayırlı sonuçları verecektir. Buna inanıyorum. Ziyaretlerinden dolayı MHP Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay ve yönetimine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Fatma Toru İbrahim Ay Meram Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title