Haberler

Başkan Toru'ya Amatör Spora Hizmet Ödülü

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun (ASKF) düzenlediği Yılın En'leri ödül töreninde Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Amatör Spora Hizmet Ödülü'ne layık görülürken, Meram Belediyesporlu sporcular da ödül aldı.

ASKF tarafından geleneksel olarak organize edilen ve amatör spor branşlarında yılın başarılı sporcularının ve kulüplerinin ödüllendirildiği Yılın En'leri Ödül Töreni Bera Otel'de gerçekleştirildi. Törende, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'ya 'Amatör Spora Hizmet Ödülü'nü Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan takdim etti.

Kick Boks Gençler Dünya Şampiyonu olan Meram Belediyesporlu Selcan Tanrıverdi'ye 'Yılın En İyi Kick Boksçusu' ödülünü ve Wushu Balkan Şampiyonu olan H. Nur Küçüktanık'a da 'Yılın En İyi Wushu Sporcusu' ödüllerini Konya Valisi Muammer Erol verdi. Meram Belediyesporlu Nazmiye Muslu ise 'Yılın En İyi Bedensel Engelli Haltercisi' ödülüne layık görüldü. Programa katılamayan Muslu'nun ödülünü Meram Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Saraç, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ın elinden aldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Baykan Fatma Toru Konya Meram Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title