Haberler

Başkan Toltar Vatandaşla İç İçe

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, mahalleleri gezerek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, mahalleleri gezerek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Ali Toltar vatandaşlarla istişarelerde bulunduğu, istek ve taleplerini dinlediği mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Yapılması planlanan çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendiren başkan ve beraberindekilerle, hasta olan vatandaşları da unutmadı. Gittikleri mahallelerde hasta vatandaşların evlerini ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını dinleyen Başkan Totar, sağlıklarına kavuşmaları için yapılabilecek çalışmalar noktasında vatandaşların yanlarında olduklarını ifade etti.

Başkan Ali Tolar, "Dilovası Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar ve Körfez Geçiş Köprüsü'yle ve diğer cazip projeleriyle ilçemiz cazibe merkezine dönüşmektedir. Kısa bir süre sonra Dilovası artık bölgede her yönüyle di yarışır hale getireceğiz. Allah dirliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Biz bir ve beraber olduğumuz sürece Dilovası'nı büyütürüz. Çocuklarımız, gençlerimiz daha iyi bir Dilovası'nda yaşar" diye konuştu.

Başkan ve ekibinin ziyaretlerinden çok memnun olduklarını ifade eden mahalle sakinleri, kendilerine teşekkür ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Toltar Dilovası Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title