Haberler

Başkan Toltar, İşkur ile Protokol Yaptı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İŞKUR'la yer tahsisi protokolü imzaladı.

Dilovası Belediye Başkanlığı makamında İŞKUR İl Müdürü Öztekin Kaşukçi ile yer tahsisi protokolüne imza atan Başkan Toltar, Mimar Sinan mahallesi Mimar Sinan caddesi üzerinde bulunan dört katlı binanın Dilovası Hizmet Merkezi olarak yer tahsisini yaptıklarını ve istihdamın arttırılması konusunda önemli bir adım daha attıklarını belitti.

Gerçekleşen protokol kapsamında Dilovası Hizmet Merkezinin açılması için Dilovası Belediyesi, Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'ne ücretsiz yer tahsisi yapılırken, Dilovası Hizmet Merkezi için yapılan yer tahsisi ile ilgili açıklama da bulunan Başkan Toltar, "İlçemizde ikamet eden vatandaşlarımızın iş bulmalarını sağlamak için kolları sıvadık. Amacımız, sanayi kuruluşlarına iş başvurusunda bulunan vatandaşlarımızın, mesleki eğitim kurslarının gerçekleştireceği mesleki eğitimlerden yararlanarak yerinde istihdam edilmesi. Arz ve talebi buluşturmak için Dilovası Mesleki Eğitim Merkezini kurmak üzere İŞKUR İl müdürlüğümüze yer tahsisinde bulunduk, Eğitim Merkezinde ilçede faaliyet gösteren işletmelerin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda mesleki eğitimler vermeyi ve iş arayanların donanımlarına göre iş bulmalarını hedefliyoruz" dedi.

Başkan Toltar, "Göreve gelmeden önce vatandaşımıza verdiğimiz sözler vardı. Biz taahhüt ettiğimiz sözleri yerine getirmek için göreve geldiğimiz günden itibaren ekip olarak sürekli çalışma ve istişare içindeyiz. Bu günde verdiğimiz sözlerden biri olan İŞKUR Dilovası Merkezi için İŞKUR İl müdürlüğü ile birlikte önemli bir adım daha attık" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Toltar Dilovası Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title