Haberler

Başkan Tollu Küstülü'yü Ziyaret Etti

Mersin’in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’ye yeni bağlanan ve daha önce köy statüsünde olan Küstülü Mahallesi’ni ziyaret ederek, mahalle sakinlerinin isteklerini dinledi.

Mersin'in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli'ye yeni bağlanan ve daha önce köy statüsünde olan Küstülü Mahallesi'ni ziyaret ederek, mahalle sakinlerinin isteklerini dinledi.

Küstülü mahallesi Muhtarı Adnan Kökten ve köylüler tarafından karşılanan Tollu'ya, bazı meclis üyeleri de eşlik etti. Vatandaşlarla birlikte yemek yiyen Tollu, tüm mahallelerin bütün hizmet ihtiyacını önceden karşıladıkları gibi yeni dönemde de eksiksiz olarak gerçekleştireceklerini belirterek, "Hizmet bizim işimiz. Bu konuda halkımız bize güveniyor. Bu güven boşa çıkmayacaktır" dedi.

Mahalle sakinleriyle sohbet eden ve Muhtar Kökten'in isteklerini dinleyen Başkan Tollu, "Biz geçen dönemde köylerimizin eksikliklerini giderme yolunda birçok hizmet ürettik, ancak yeni yasayla bu artık bizim öncelikli görevimiz haline geldi. Erdemli'mizin mahallesi haline gelen bu köylerimizin hizmet ihtiyacını en hızlı şekilde karşılayacağız, bundan kimsenin kuşkusu olmasın. İnsanın olduğu her yere hizmeti en hızlı şekilde götüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Küstülü ve diğer mahallelerin eksikliklerinin farkında olduklarını dile getiren Tollu, Erdemli Belediyesi'nin güçlü bir yapıda olduğunu kaydederek, her yere en iyi hizmeti götüreceklerinin altını çizdi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mükerrem Tollu Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title