Haberler

Başkan Tollu, Kızkalesi'nde Esnaf ve Vatandaşla Buluştu

Mersin’in Erdemli ilçe Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye müdürleri ve bazı meclis üyelerinin de katılımıyla Kızkalesi’nde esnaf ve vatandaşla buluştu.

Mersin'in Erdemli ilçe Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye müdürleri ve bazı meclis üyelerinin de katılımıyla Kızkalesi'nde esnaf ve vatandaşla buluştu.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, turizm sezonu açılmadan önce Kızkalesi'nin sorunları ile ilgili olarak Kızkalesi'ni ziyaret etti. Burada esnaf ve vatandaşlarla buluşan Tollu, halkın sorun ve taleplerini dinledi. Amaçlarının turizmde kalite olarak Kızkalesi'ni markalaştırmak olduğunu ifade eden Tollu, bunun için önemli bir takım faaliyetler içerisinde bulunacaklarını vurguladı. Kızkalesi'nin kamuoyuna daha iyi tanıtılabilmesi adına, çeşitli festivaller düzenleyeceklerini dile getiren Tollu, böylelikle turizm gelirlerini arttırmayı hedeflediklerini söyledi. Daha önce Kızkalesi'ni ulusal ve uluslararası alanda daha iyi tanıtabilmek için turizm işletmecileriyle bir istişare toplantısı düzenlediklerini hatırlatan Tollu, "Şimdi Kızkalesi'nin gerçek sahibi olan siz değerli vatandaşlarımızın görüşlerini almaya geldik. Kızkalesi'ni en iyi şekilde tanıtabilmek adına ilerleyen zamanlarda çeşitli festivaller düzenleyeceğiz. Tüm sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımızla el ele vererek ulusal ve uluslararası alanda Kızkalesi'ni en iyi şekilde tanıtacağız. Bunun için bir adım attık ve önümüzdeki günlerde Erdemli Belediyesi olarak ' Kızkalesi Yerel Medya Ödülleri' adlı bir program icra edeceğiz. Siz de biliyorsunuz ki tanıtımın yolu medyadan geçmektedir. Bundan dolayı bölgemizde bulunan tüm medya mensuplarını Kızkalesi'nde toplayarak bu işe başlıyoruz. Daha sonra Kızkalesi konulu fotoğraf yarışmaları düzenleyeceğiz.Film festivali düzenleyeceğiz.Bölgemizde turizmden söz edilince, ilk akla gelen yer Kızkalesi oluncaya kadar çalışmalarımız devam edecek. Kızkalesi, belli bir potansiyele sahip, inşallah sizlerin desteğiyle bu potansiyeli de kullanarak Kızkalesi'ni turizmde daha yukarılara çıkarmaya gayret edeceğiz. Sizler Kızkalesi'nin gerçek sahiplerisiniz. Buralardaki ihtiyaçları bizden daha iyi biliyorsunuz. Sizin birikimlerinizden de faydalanarak Kızkalesi'ni arzulanan düzeye çıkaracağız. Biliyorsunuz ki ihtiyaçlar sınırsızdır ancak kaynaklar ve imkanlar sınırlıdır. Sınırlı imkanlarla sınırsız ihtiyaçları nasıl karşılarız bunun istişaresini yapıyoruz. Bu kapsamda Kızkalesi'nin sezon başlamadan tüm ihtiyaçlarını gidereceğiz. Biz hizmet ederken siyasi münazaralardan uzak kalmaya çalışarak ayrım yapmadan her yere hizmet götürüyoruz. Allah, zatının karşısında mesul, halk arasında mahcup duruma düşürmesin" dedi.

Toplantı da Belediye müdürleri de Kızkalesi'nde yapılacak olan temizlik, altyapı, otopark, tarihi ve turistik mekanların temizliği, ışıklandırma ve diğer uygulamalar hakkında bilgi verdi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mükerrem Tollu Kızkalesi Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title