Haberler

Erdemli Belediye Başkanı Tollu, Görevine Başladı

Güncelleme:

Erdemli Belediye Başkanı seçilen Mükerrem Tollu, belediye hizmet binası önünde düzenlenen bir törenle görevine başladı.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde yeniden Erdemli Belediye Başkanı seçilen Mükerrem Tollu, belediye hizmet binası önünde düzenlenen bir törenle görevine başladı. Başkan Tollu "Hep birlikte hizmet edeceğiz. Çok daha fazla hizmet edeceğiz. Hiç kimseyi ayırt etmeden, gönül seferberliği ilan ediyorum" dedi.

Kurbanların kesildiği, duaların edildiği ve binlerce vatandaşın katıldığı programda konuşan Tollu, seçim döneminde çalışan tüm ekibine ve oy veren bütün vatandaşlara teşekkür etti.Tollu, bugüne kadar Erdemli tarihinin en iyi hizmetlerine imza attıklarını ifade ederek, bundan sonrasında da hizmetlerin aratarak devam edeceğini belirtti. Köy, kent, merkez, belde ayırmadan her yere hizmet edeceklerini vurgulayan Tollu, "Herkese teşekkür ediyorum. Bugüne kadar hiç kimseyi ayırt etmedik. Bundan sonra da asla etmeyeceğiz. Art niyetli olmayan herkese hizmet edeceğiz. Eşit hizmet edeceğiz. Bundan sonra, hizmetlerimiz aralıksız sürecektir. Şimdiden tüm Erdemli'mize hayırlı olsun" diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin milletvekili Ali Öz ise Erdemli'ye hizmet edenlerle, onu çekemeyenlerin seçimi olan bu seçimlerin herkese ders olması gerektiğini ve sonucun hizmet edenden yana olduğunun altını çizdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Şandır da MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin selamlarını getirdiğini belirterek, vatandaşları selamladı. Şandır, seçimlerin kazanılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Tollu, kendisi için hazırlanan pastayı kesti ve belediye binası önü ile makamında vatandaşların tebriklerini kabul etti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Mükerrem Tollu Erdemli Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title